Vir: Mobile.si

Včeraj

Znanost in ITMobile.sipred 1 dnem, 2 urama in 57 minutami
Slika članka
HONOR Magic6 Pro
HONOR je na mobilnem kongresu v Barceloni globalno predstavil HONOR Magic6, s čimer je pokazal svoje inovativno odprto sodelovanje, ki utira pot v dobo umetne inteligence. Najnovejši dodatek k prestižni liniji vodilnih modelov serije HONOR Magic HONOR Magic6 Pro, se ponaša z napredkom na področju fotografije, zaslona, zmogljivosti in uporabniške izkušnje, ki jo poganja umetna inteligenca.
Znanost in ITMobile.sipred 1 dnem, 3 urami in 21 minutami
Slika članka
Xiaomi serija 14
Xiaomi je na dogodku v Barceloni s ponosom predstavilo novo vodilno serijo pametnih telefonov Xiaomi 14, ki predstavljajo pomemben mejnik v zavezi podjetja po zagotavljanju neprimerljive izkušnje uporabe potrošnikom po vsem svetu.

sreda, 17. januar

Slika članka
Samsung Galaxy S24 / S24+
Samsung je predstavil telefona Galaxy S24+ in Galaxy S24, ki z Galaxy AI prinašata nove mobilne izkušnje. Serija Galaxy S vodi v novo dobo, ki bo za vedno spremenila način, kako mobilne naprave krepijo uporabnike.

sreda, 10. januar

Slika članka
Samsung Galaxy XCover7
Samsung je predstavil novo napravo Galaxy XCover7, pametni telefon, pripravljen za podjetja, ki je prilagojen zahtevnim izzivom, vključno z delom na terenu in na območjih, ki zahtevajo vsestranskost, optimizacijo in varnost.

nedelja, 22. oktober 2023

Slika članka
HONOR 90
Po precej dobro sprejetem predhodniku je Honor predstavil model 90, ki nadgrajuje oblikovne smernice, hkrati pa dodaja nekaj bombončkov v obliki še boljšega zaslona in kamere, ki to pot prinaša ločljivost kar 200 MP.

sreda, 18. oktober 2023

Slika članka
HONOR Magic Vs2
HONOR je predstavil preklopni pametni telefon HONOR Magic Vs2, ki premika meje, ko gre za preklopne inovacije. HONOR Magic Vs2 tehta le 229 gramov, njegovo ohišje je izdelano iz magnezijeve zlitine visoke čistosti. Ta se uporablja v vesoljski industriji in je 33 % manj gosta, pokriva pa 72 % površine pod zaslonsko ploščo.

sreda, 4. oktober 2023

Slika članka
Samsung Galaxy S23 FE
Galaxy S23 FE ostaja zvest ikonični zasnovi S serije z novo lebdečo kamero in vrhunskim zaključkom, zaščitenim z odpornostjo na vodo in prah po standardu IP68 ter prinaša še bolj eleganten zaslon.

torek, 26. september 2023

Slika članka
Xiaomi serija 13T
Xiaomi je predstavil svojo najnovejšo serijo pametnih telefonov Xiaomi 13T, zasnovanih in ustvarjenih za uporabnike po vsem svetu, ki želijo izboljšati svoje sposobnosti pri ustvarjanju mojstrovin. Serija Xiaomi 13T, razvita v sodelovanju z Leico, prinaša fotografsko izkušnjo Authentic Leica, ki izraža izvirno Leica izkušnjo.

četrtek, 14. september 2023

Slika članka
Apple iPhone 15 Pro / 15 Pro Max
Apple je na svojem letnem dogodku predstavil nova mobilnika iPhone 15 Pro in 15 Pro Max. Na najpomembnejšo spremembo se je čakalo več let - iPhone ima končno USB-C, v pozabo pa gre priključek Lightning.
Slika članka
Apple iPhone 15 / 15 Plus
Apple je na letnem dogodku uradno predstavil modela iPhone 15 in iPhone 15 Plus. Oba modela sta pridobila priključek USB-C, ravno tako pa je to pot v "osnovna" modela vgrajen dinamični otok.

petek, 1. september 2023

Slika članka
HONOR Magic V2
HONOR je predstavil nov preklopni pametni telefon HONOR Magic V2. HONOR Magic V2 odlično ponazarja HONOR-jevo vizijo preklopnih pametnih telefonov, ki na novo opredeljujejo industrijska merila s pomembnimi izboljšavami v obliki, bateriji, vidikih zaslona in uporabniški izkušnji.
Slika članka
Sony Xperia 5 V
Sony predstavlja vrhunski pametni telefon Xperia 5 V, opremljen z najnovejšim slikovnim senzorjem "Exmor T for mobile", ki fotografije vsakodnevnih trenutkov spremeni v popolne mojstrovine. V telefon vgrajeni fotoaparat omogoča različne načine fotografiranja, vključno z napredno zamegljenim ozadjem (bokeh) portretov s pomočjo umetne inteligence.

petek, 28. julij 2023

Slika članka
Samsung Galaxy Z Fold5
Podjetje Samsung Electronics je predstavilo peto generacijo zložljivih telefonov Galaxy: Galaxy Z Fold5. Kot vodilni v panogi ponuja edinstvene izkušnje za vsakega uporabnika z elegantnimi in kompaktnimi oblikami, neštetimi možnostmi prilagajanja in visoko zmogljivostjo.

četrtek, 6. julij 2023

Slika članka
HONOR 90
HONOR je napovedal prihod serije HONOR 90 na evropske trge. Z impresivno glavno kamero z ločljivostjo 200 MP in vodilnim štiriukrivljenim lebdečim zaslonom na svetu ter s tehnologijo za udobje oči HONOR 90 prinaša revolucionarno strojno in programsko podporo, ki generaciji vedno aktivnih omogoča zajemanje vsakodnevnih dogodivščin z izrednimi podrobnostmi in deljenje dobrega vzdušja.
Slika članka
HONOR 90 Lite
HONOR je uradno napovedal prihod mobilnika HONOR 90 Lite na evropske trge. Vsakodnevna opravila, kot sta Multi-Window in Smart Screenshot, MagicOS uporabnikom omogoča večjo produktivnost in učinkovitost. Podpira tudi HUAWEI AppGallery, ki uporabnikom ponuja široko paleto aplikacij za prenos in uporabo.
Slika članka
Huawei nova 11 Pro
Rojena je nova zvezda. Pametni telefon Huawei nova 11 Pro je zasnovan in izdelan, da je korak pred vsemi tekmeci. Mladi boste navdušeni nad slogovno inovativnim ohišjem v zeleni ali črni barvi. Hrbtna ploskev je iz veganskega usnja z modnim mladostnim vzorcem, a s čvrsto teksturo, ki je odporna proti padcem in obrabi.

sreda, 28. junij 2023

Podjetje Nothing še ni izdalo svojega pametnega telefona za leto 2023 z imenom Nothing Phone (2) in tokrat se zdi, da gre za skoraj pravega paradnega konja. Pravimo skoraj, ker bo namesto novejšega procesorja Snapdragon 8+ Gen 1 uporabljal lanski procesor Snapdragon 8 Gen 2.

torek, 27. junij 2023

Slika članka
Nokia G42 5G Shadow
HMD Global je predstavil nov telefon, ki ga je mogoče popraviti. Če vam je telefon kdaj padel na tla, ste verjetno morali živeti s počenim zaslonom. Nokia Shadow omogoča popravila QuickFix, tako da lahko sami zamenjate počene zaslone, zvita vrata za polnjenje in stare baterije. V sodelovanju z iFixit lahko mobilnik popravite z uporabo vodnika za popravilo in ugodnih nadomestnih delov

ponedeljek, 26. junij 2023

Indijska vlada nudi davčne ugodnosti tujim podjetjem, ki se odločijo za lokalno proizvodnjo svojih izdelkov in vlagajo kapital v Indiji. Imenuje se shema spodbud, vezanih na proizvodnjo, in zmanjšuje del davka, naloženega podjetjem. Samsung je eden od upravičencev, vendar lahko korejskemu tehnološkemu velikanu zaradi težav z računi odvzamejo ugodnosti za davčno leto 2021.

petek, 23. junij 2023

Pred nekaj tedni je ustanovitelj podjetja Nothing Carl Pei potrdil, da bo Phone (2), ki bo na voljo julija, poganjal procesor Snapdragon 8+ Gen 1. Pred kratkim pa je Pei še povedal, da bo telefon Nothing Phone (2) imel baterijo s 4 700 mAh, kar je 200 mAh več kot telefon Phone (1). Zdaj je podjetje razkrilo velikost zaslona naprave Phone (2).