Vir: Mobile.si

petek, 10. maj

Slika članka
HONOR in PORSCHE zopet združila moči in izdelala HONOR Magic6 RSR
Globalna tehnološka znamka HONOR je nedavno predstavila svoj novi pametni telefon PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, ki ga je navdihnila estetika avtomobilske industrije. Oblikovno dovršen telefon prinaša popolno kombinacijo natančnosti in visoke zmogljivosti. Rezultat je nadaljevanje partnerstva, ... Več HONOR in PORSCHE zopet združila moči in izdelala HONOR Magic6 RSR objavljeno na Računalniške novice .

ponedeljek, 11. marec

Slika članka
Samsung Galaxy A55 5G
Samsung je predstavil Galaxy A55 5G, telefon, ki dokazuje stalno zavezanost podjetja Samsung k temu, da so najboljše mobilne inovacije na voljo vsem. Opremljen je z obsežnimi varnostnimi funkcijami kot je Knox Trezor in novimi fotografskimi zmogljivostmi, ki jih navdihujejo inovacije vodilnih kamer Galaxy, ter osupljivim zaslonom, ki se s funkcijo Vision Booster prilagaja uporabnikovi okolici.

nedelja, 25. februar

Slika članka
HONOR Magic6 Pro
HONOR je na mobilnem kongresu v Barceloni globalno predstavil HONOR Magic6 Pro, s čimer je pokazal svoje inovativno odprto sodelovanje, ki utira pot v dobo umetne inteligence. Najnovejši dodatek k prestižni liniji vodilnih modelov serije HONOR Magic HONOR Magic6 Pro, se ponaša z napredkom na področju fotografije, zaslona, zmogljivosti in uporabniške izkušnje, ki jo poganja umetna inteligenca.
Slika članka
Xiaomi serija 14
Xiaomi je na dogodku v Barceloni s ponosom predstavilo novo vodilno serijo pametnih telefonov Xiaomi 14, ki predstavljajo pomemben mejnik v zavezi podjetja po zagotavljanju neprimerljive izkušnje uporabe potrošnikom po vsem svetu.