Vir: Mobile.si

Včeraj

Znanost in ITMobile.sipred 1 dnem, 3 urami in 55 minutami
Slika članka
HONOR Magic6 Pro
HONOR je na mobilnem kongresu v Barceloni globalno predstavil HONOR Magic6, s čimer je pokazal svoje inovativno odprto sodelovanje, ki utira pot v dobo umetne inteligence. Najnovejši dodatek k prestižni liniji vodilnih modelov serije HONOR Magic HONOR Magic6 Pro, se ponaša z napredkom na področju fotografije, zaslona, zmogljivosti in uporabniške izkušnje, ki jo poganja umetna inteligenca.
Znanost in ITMobile.sipred 1 dnem, 4 urami in 19 minutami
Slika članka
Xiaomi serija 14
Xiaomi je na dogodku v Barceloni s ponosom predstavilo novo vodilno serijo pametnih telefonov Xiaomi 14, ki predstavljajo pomemben mejnik v zavezi podjetja po zagotavljanju neprimerljive izkušnje uporabe potrošnikom po vsem svetu.

sreda, 17. januar

Slika članka
Samsung Galaxy S24 / S24+
Samsung je predstavil telefona Galaxy S24+ in Galaxy S24, ki z Galaxy AI prinašata nove mobilne izkušnje. Serija Galaxy S vodi v novo dobo, ki bo za vedno spremenila način, kako mobilne naprave krepijo uporabnike.

sreda, 10. januar

Slika članka
Samsung Galaxy XCover7
Samsung je predstavil novo napravo Galaxy XCover7, pametni telefon, pripravljen za podjetja, ki je prilagojen zahtevnim izzivom, vključno z delom na terenu in na območjih, ki zahtevajo vsestranskost, optimizacijo in varnost.