Vir: Vem, kaj jem

sreda, 6. december 2023

Slika članka
Zaklad zdravja v kremastem zeljnem soku
Sok svežega zelja je zelo zdrav le, če ga znate pravilno pripraviti

torek, 5. december 2023

Slika članka
Antioksidant, ki ga mnogi ne morejo prehvaliti
Resveratrol je tako pomemben in učinkovit antioksidant, da ga imajo mnogi za najpomembnejše odkritje stoletja. Z njim se rastline varujejo pred vsemi vrstami bolezni.
Slika članka
Poskrbite za pH ravnotežje v telesu
Ko se pH ravnotežje v telesu poruši, običajno zbolimo. Predstavljamo vam 5 preprostih trikov ...
Slika članka
Čiščenje pred vsako shujševalno dieto
Ko se odločite, da poskusite srečo s kakšno novo shujševalno dieto, morate večer pred tem popiti ta napitek ...
Slika članka
Preveč čebule lahko povzroči to ...
Kako veste, kdaj ste pojedli preveč čebule? Ne, vonj iz ust ni pravilni odgovor ...

ponedeljek, 4. december 2023

Slika članka
Vrtoglavice pod tušem?
Ali veste kdaj in za koga je lahko topla voda pod tušem nevarna? Posledice so lahko zelo usodne ...
Slika članka
Kaj povzroča čudovito obarvane vzhode in zahode
Ta tema neposredno ni povezana s hrano, spada pa na področje, ki ga ne smemo spregledati: kemično zapraševanje povzroča hujšo škodo, kot si mislimo.
Slika članka
Vas lovita gripa in prehlad, kaj storiti?
Ste vedeli, da lahko gripo in prehlad v 80 % premagate, če reagirate dovolj hitro in učinkovito?
Slika članka
7 nevarnih živil, ki jih jemo skoraj vsak dan
Tudi v vsakodnevni prehrani srečamo nevarna, celo smrtno nevarna živila. Nevarna so samo , če pretiravamo, a je vseeno dobro poznati skrite nevarnosti.
Slika članka
Zdravilen ingver z žlico
Ingverja vam nikar ni treba lupiti z nožem. Raje ga pojejte z lupino. Če pa tudi to ne gre, ingver raje olupite z žlico.