Tema: TRST – Dobrodelnega gala dogodka “Balkan Tour for Agmen” se je udeležil Savate klub Domžale

V areni smo v nedeljo, 29. oktobra, ponudili razburljivo predstavo za javnost v športni dvorani Chiarbola. Šport in solidarnost sta bila v središču pobude “Balkan Tour for Agmen”, katero je promovirala savate ekipa Boxe Francese Trieste v podporo združenju Agmen FVG, ki podpira družine otrok, sprejetih na pediatrični onko hematološki oddelek v bolnišnici Burlo Garofalo. […]
V areni smo v nedeljo, 29. oktobra, ponudili razburljivo predstavo za javnost v športni dvorani Chiarbola. Šport in solidarnost sta bila v središču pobude “Balkan Tour for Agmen”, katero je promovirala savate ekipa Boxe Francese Trieste v podporo združenju Agmen FVG, ki podpira družine otrok, sprejetih na pediatrični onko hematološki oddelek v bolnišnici Burlo Garofalo. … The post TRST – Dobrodelnega gala dogodka “Balkan Tour for Agmen” se je udeležil Savate klub Domžale appeared first on domžalec.si .
Šport in solidarnost sta bila v središču pobude Balkan Tour for Agmen, ki jo je promovirala savate ekipa Boxe Francese Trieste v podporo združenju Agmen FVG, ki podpira družine otrok, sprejetih na pediatrični onkološki hematološki oddelek v bolnišnici Burlo Garofalo. Vabilu na dobrodelni športni dogodek se je Savate klub Domžale z veseljem odzval. Tekmovalci so […] The post Člani Savate kluba Domžale na dobrodelnem dogodku appeared first on modre novice .