Tema: Mladi Calcitovi plavalci uspešno v Velenju

V soboto, 20. aprila 2024, je v 25 metrskem bazenu v Velenju potekal 35. Memorial Boštjana Mariniča 2024. Nastopilo je 189 plavalcev iz desetih plavalnih klubov. Za plavalni klub Calcit Kamnik je nastopilo štirinajst plavalk in plavalcev pod vodstvom trenerke Lare Seretin in trenerja Jana Uršiča. Nastopili so: Irenej Bizant, Zarja Burkelca, Teja Čepirlo, Lucas … The post Mladi Calcitovi plavalci uspešno v Velenju appeared first on domžalec.si .
V soboto 20.4.2024 je v 25 metrskem bazenu v Velenju potekal 35. Memorial Boštjana Mariniča 2024. Nastopilo je 189 plavalcev iz desetih plavalnih klubov. Za plavalni klub Calcit Kamnik je nastopilo štirinajst plavalk in plavalcev pod vodstvom trenerke Lare Seretin in trenerja Jana Uršiča. Nastopili so: Irenej Bizant, Zarja Burkelca, Teja Čepirlo, Lucas Dornik, Zoja […]
V soboto je v 25-metrskem bazenu v Velenju potekal 35. Memorial Boštjana Mariniča 2024. Nastopilo je 189 plavalcev iz desetih plavalnih klubov. Za plavalni klub Calcit Kamnik je nastopilo štirinajst plavalk in plavalcev pod vodstvom trenerke Lare Seretin in trenerja Jana Uršiča. Nastopili so: Irenej Bizant, Zarja Burkelca, Teja Čepirlo, Lucas Dornik, Zoja Ivančič, Gal […] The post Mladi Calcitovi plavalci so bili uspešni v Velenju appeared first on modre novice .