Tema: V Domžalah imajo novo gasilsko vozilo za gašenje in reševanje z višine

Včeraj je na Centru za zaščito in reševanje Domžale potekal uradni prevzem novega gasilskega vozila za gašenje in reševanje z višine do 32 metrov, ki bo z najsodobnejšo dodatno opremo omogočilo varno in učinkovito delo v naravnih nesrečah in pri reševanju obolelih oseb oziroma pri vseh delih na višini. Slovesen dogodek je predstavljal tudi zaključek […] The post V Domžalah imajo novo gasilsko vozilo za gašenje in reševanje z višine appeared first on modre novice .
V torek, 23. aprila 2024, je na Centru za zaščito in reševanje Domžale potekal uradni prevzem novega gasilskega vozila za gašenje in reševanje z višine do 32 metrov, katerega nakup je sofinancirala tudi Občina Domžale. Vozilo, opremljeno z najsodobnejšo dodatno opremo, bo omogočilo varno in učinkovito delo v primeru naravnih nesreč ter pri reševanju obolelih … The post Slavnostni prevzem novega gasilskega vozila za gašenje in reševanje z višin appeared first on domžalec.si .
Danes ob 18. uri bodo v Centru za zaščito in reševanje Domžale uradno prevzeli novo gasilsko vozilo za gašenje in reševanje z višine do 32 metrov. Vozilo bo z najsodobnejšo dodatno opremo omogočalo varno in učinkovito delo v primeru naravnih nesreč,...