Tema: Calcit Water Polo letos v vseh selekcijah in v Alpski ligi

V letošnji sezoni je Calcit Water Polo iz Kamnika doživel preobrazbo v svoji članski ekipi, ki se je soočila s številnimi spremembami. Zaradi poplavljenega kamniškega bazena in strojnice so priprave potekale v domžalskem bazenu, ki jim ga je v znak solidarnosti ponudila sosednja občina. Ekipa je doživela številne spremembe. V Ljubljano je odšel reprezentačni vratar […] The post Calcit Water Polo letos v vseh selekcijah in v Alpski ligi appeared first on modre novice .
V letošnji sezoni je Calcit Water Polo iz Kamnika doživel preobrazbo v svoji članski ekipi, ki se je soočila s številnimi spremembami. Priprave so potekale v domžalskem bazenu zaradi poplavljenega kamnikega bazena in strojnice, ki jim ga je v znak solidarnosti ponudila sosednja občina. Ekipa je doživela številne spremembe. V Ljubljano je odšel reprezentančni vratar … The post Calcit Water Polo letos v vseh selekcijah in v Alpski ligi appeared first on domžalec.si .
V letošnji sezoni je Calcit Water Polo iz Kamnika doživel preobrazbo v svoji članski ekipi, ki se je soočila s številnimi spremembami. Priprave so potekale v domžalskem bazenu zaradi poplavljenega bazena in strojnice, ki jim ga je v znak solidarnosti ponudila sosednja občina. Ekipa je doživela številne spremembe. V Ljubljano je odšel reprezentačni vratar Gašper […]