Tema: Grčija zanika obtožbe o grozljivem ravnanju z migranti

SvetN1pred 27 dnevi
Grška vlada je zanikala verodostojnost preiskave domnevnih nezakonitosti pri ravnanju z migranti, v kateri britanski BBC trdi, da je grška obalna straža odgovorna za smrti več deset migrantov in da naj bi jih med drugim z zvezanimi rokami namenoma metala s palub v morje. Prav tako je zanikala obtožbe o kršenju mednarodnega prava.
SvetDnevnikpred 27 dnevi
Slika članka
Grška obalna straža naj bi čez krov metala migrante
Grška obalna straža naj bi bila v treh letih odgovorna za smrti več deset migrantov v Sredozemskem morju, razkriva britanski BBC danes v svoji preiskavi domnevnih nezakonitosti s strani grških oblasti. Med njimi naj bi obalna straža najmanj devet...
SvetMladinapred 27 dnevi
Slika članka
Grška obalna straža naj bi bila odgovorna za smrti več deset migrantov 
Grška obalna straža naj bi bila v treh letih odgovorna za smrti več deset migrantov v Sredozemskem morju, razkriva britanski BBC danes v svoji preiskavi domnevnih nezakonitosti s strani grških oblasti. Med njimi naj bi obalna straža najmanj devet migrantov namerno vrgla v morje. Grška obalna straža očitke zavrača.
Slika članka
Grčija zanika verodostojnost navedb BBC o spornem ravnanju z migranti
Grška vlada je danes zanikala verodostojnost preiskave domnevnih nezakonitosti pri ravnanju z migranti, ki jo je objavil BBC, in zavrača obtožbe o kršenju mednarodnega prava. Grška obalna straža naj bi bila po navedbah britanskega medija v treh letih odgovorna za smrti več deset migrantov v Sredozemskem morju, več naj bi jih vrgli čez krov.
SvetReporterpred 27 dnevi
Slika članka
Grško obalno stražo obtožujejo, da meče migrante v Sredozemsko morje
Grška obalna straža naj bi bila v treh letih odgovorna za smrti več deset migrantov v Sredozemskem morju, razkriva britanski BBC danes v svoji preiskavi domnevnih nezakonitosti s strani grških oblasti. Med njimi naj bi obalna straža najmanj devet migranto