Tema: Vabljeni na prodajno humanitarno razstavo

V začetku avgusta so naš Mengeš z okolico prizadele uničujoče poplave, ki so marsikatero družino pustile v opustošenih domovih. V pomoč prizadetim na območju Mengša bomo v člani Likovnega društva Mengeš v prostorih društva postavili prodajno humanitarno razstavo. Celotni izkupiček od prodaje likovnih del bo šel v pomoč družini iz Mengša (ob posredovanju mengeškega župana). […]
V začetku avgusta so Mengeš z okolico prizadele uničujoče poplave, ki so marsikatero družino pustile v opustošenih domovih. V pomoč prizadetim na območju Mengša bodo člani Likovnega društva Mengeš v prostorih društva postavili prodajno humanitarno razstavo. Prodajno humanitarna razstava likovnih del, ki so jih prispevali člani Likovnega društva Mengeš, bo potekala od ponedeljka, 25., do … The post “S čopičem v dobrodelnost” – prodajno humanitarna razstava appeared first on domžalec.si .
Člani Likovnega društva Mengeš prihodnji teden pripravljajo humanitarno razstavo S čopičem za dobrodelnost. Sredstva, zbrana od prodanih slik, ki jih podarjajo člani društva, bodo namenjena pomoči prizadetim v poplavah na območju Mengša. »V začetku avgusta so naš Mengeš z okolico prizadele uničujoče poplave, ki so marsikatero družino pustile v opustošenih domovih. V pomoč prizadetim na […] The post Humanitarna razstava v Mengšu appeared first on modre novice .