Tema: Novartis Osnovni šoli Mengeš predal donacijo v višini 20 tisoč evrov

Novartis je Osnovni šoli Mengeš predal donacijo v višini 20 tisoč evrov, namenjeno opremi nove učilnice za kemijo. Donacijo je ravnatelju šole Sašu Božiču v imenu Novartisa predal Roman Pogačar, direktor Farmacevtskih učinkovin Mengeš, srečanja pa se je udeležil tudi mengeški župan Bogo Ropotar. Nova kemijska učilnica v Osnovni šoli Mengeš bo predvidoma zaživela v šolskem … The post Novartis Osnovni šoli Mengeš predal donacijo v višini 20 tisoč evrov appeared first on domžalec.si .
Mengeš, 14. februar 2024 – Novartis je Osnovni šoli Mengeš predal donacijo v višini 20 tisoč evrov, namenjeno opremi nove učilnice za kemijo. Z donacijo podjetje utrjuje dolgoletno trdno povezanost z lokalno skupnostjo, podpira razvoj znanja in nad znanostjo navdušuje mlajše generacije. Donacijo je ravnatelju šole Sašu Božiču v imenu Novartisa predal Roman Pogačar, direktor […]
Novartis je Osnovni šoli Mengeš predal donacijo v višini 20 tisoč evrov, namenjeno opremi nove učilnice za kemijo. Z donacijo podjetje utrjuje dolgoletno trdno povezanost z lokalno skupnostjo, podpira razvoj znanja in nad znanostjo navdušuje mlajše generacije. Donacijo je ravnatelju šole Sašu Božiču v imenu Novartisa predal Roman Pogačar, direktor Farmacevtskih učinkovin Mengeš, srečanja pa […] The post Novartis je Osnovni šoli Mengeš predal donacijo v višini 20 tisoč evrov appeared first on modre novice .