Tema: Radomljanke pred zimskim premorom z golom Jone Javorič ugnale Ljubljano

Hladen nedeljski večer je ogrel rumenosrčna srca. Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex je na zadnji tekmi pred zimskim tekmovalnim premorom ugnala ŽNK Ljubljano. Radomljanke posesti žoge v prvem polčasu niso nadgradile še s priložnostmi, trikrat pa so zapretile Ljubljančanke. Kot prva je bila v 15. minuti nevarna Mirjam Kastelec, a se Nuša Vidrih ni pustila […] The post Radomljanke pred zimskim premorom z golom Jone Javorič ugnale Ljubljano appeared first on modre novice .
Hladen nedeljski večer je ogrel rumenosrčna srca. Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex je na zadnji tekmi pred zimskim tekmovalnim premorom ugnala ŽNK Ljubljano. Radomljanke posesti žoge v prvem polčasu niso nadgradile še s priložnostmi, trikrat pa so zapretile Ljubljančanke. Kot prva je bila v 15. minuti nevarna Mirjam Kastelec, a se Nuša Vidrih ni pustila … The post VIDEO: Radomljanke pred zimskim premorom z golom Jone Javorič ugnale Ljubljano appeared first on domžalec.si .
Hladen nedeljski večer je ogrel rumenosrčna srca. Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex je na zadnji tekmi pred zimskim tekmovalnim premorom ugnala ŽNK Ljubljano. Radomljanke posesti žoge v prvem polčasu niso nadgradile še s priložnostmi, trikrat pa so zapretile Ljubljančanke. Kot prva je bila v 15. minuti nevarna Mirjam Kastelec, a se Nuša Vidrih ni pustila […]