Tema: Osem medalj za Judo klub Ippon Kamnik na Pokalu Bežigrada

Sobota, 20. april 2024, je bila športno zaznamovana, saj se je na mednarodnem tekmovanju Pokal Bežigrada, ki je bilo letos določeno kot »A tekmovanje« (zaradi množičnosti je klasificirano kot težje tekmovanje), zbralo kar 542 tekmovalk in tekmovalcev iz 62 klubov ter šestih držav. Vroče borbe, napetost in izjemno nadarjeni judoisti so napolnili prizorišče ter pričarali … The post Osem medalj za Judo klub Ippon Kamnik na Pokalu Bežigrada appeared first on domžalec.si .
Sobota, 20. april 2024, je bila zaznamovana s športno vzdušje, saj se je na mednarodnem tekmovanju Pokal Bežigrada, ki je bilo letos določeno kot »A tekmovanje«, saj je zaradi množičnosti klasificirano kot težje tekmovanje zbralo kar 542 tekmovalcev iz 62 klubov ter šestih držav. Vroče borbe, napetost in izjemno nadarjeni judoisti so napolnili prizorišče ter […]
Sobota je bila zaznamovana s športnim vzdušjem, saj se zbralo kar 542 tekmovalcev iz 62 klubov ter šestih držav. Vroče borbe, napetost in izjemno nadarjeni judoisti so napolnili prizorišče ter pričarali edinstveno športno izkušnjo za vse navzoče. Kljub konkurenci iz vseh smeri, so kamniški judoisti zasedli častna mesta na lestvici. S skupnimi močni so v […] The post Veliki Pokal Bežigrada: 8 kolajn za Judo klub Ippon Kamnik appeared first on modre novice .