Vir: Bambino

sreda, 15. maj

Ljubljana, 9. maj – Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev. S tem […] The post Najbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije appeared first on Bambino.si - Portal za nosečnice in dojenčke .

četrtek, 18. april

Image by freepik Vsakodnevna rutina je izjemno pomembna za otroke, saj jim prinaša občutek varnosti, stabilnosti in jim pomaga razvijati čut za upravljanje s časom. Te spretnosti so ključne za njihov nadaljnji osebni in profesionalni razvoj, obenem pa otroku krepijo samozavest in ga pripravijo na […] The post Pomen rutine za otroke appeared first on Bambino.si - Portal za nosečnice in dojenčke .

četrtek, 22. februar

Otroci se že od malih nog učijo, kako se vključiti v svet okoli sebe. Ena izmed ključnih veščin, ki jim bo prišla prav vse življenje, je umetnost pogajanja. Kako torej otroke naučiti, da bodo znali sklepati kompromise in se uspešno pogajati v vsakdanjih situacijah? Začnimo […] The post Umetnost pogajanja: Kako otroka naučiti sprejemanja kompromisov? appeared first on Bambino.si - Portal za nosečnice in dojenčke .