Vir: Moj prihranek

ZanimivostiMoj prihranekpred 10 urami in 3 minutami
Foto: on Xella porobeton SI, d.o.o. Zaradi vse bolj pogostih ekstremnih vremenskih razmer bo vprašanje trajnostne in vremensko odporne gradnje vse bolj pomembno za investitorje. Naša regija je še posebej izpostavljena različnim vplivom, saj nas poleg poplav lahko preseneti tudi potres, vse bolj pogosta pa so tudi neurja z močnimi sunki vetra. Stroški sanacije objektov so mnogokrat velik finančni zalogaj za […] Prispevek Ytong strop – dodatna varnost v primeru poškodovane strehe izvira s portala MojPrihranek.si .
ZanimivostiMoj prihranekpred 11 urami in 54 minutami
Fiat 600 v električni in hibridni različici Foto: on stellantis Fiat je predstavil svojega novega kompaktnega križanca. Fiat 600 je tu in pripravljen na svojo električno in hibridno pot. Novi kompaktni križanec Fiat 600 bo na voljo z 1,2-litrskim bencinsko-električnim hibridnim pogonskim sklopom od pomladi 2024, ko bo naprodaj skupaj z električnim Fiatom 600e. Kaj vse vemo o prenovljenem Seicentu, ki ga promovira tudi Leonardo […] Prispevek Novi Fiat 600 je tu! V električni in hibridni različici (FOTO+VIDEO) izvira s portala MojPrihranek.si .
ZanimivostiMoj prihranekpred 12 urami in 29 minutami
Foto: stockfour iz iStock Ko se živahne barve poletja prelivajo v tople in zemeljske tone jeseni, je čas, da pozornost usmerimo na sezonski premik, ki ga prinaša jesen. Jesenska sezona ne zaznamuje le spremembe vremena, ampak tudi spremembe v potrebah naših domov. Od priprave na nižje temperature in prihajajočo počitniško sezono do zaščite lastnine pred padajočim listjem in morebitnimi […] Prispevek Jesenko vzdrževanje doma: 7 stvari, ki jih morate narediti! izvira s portala MojPrihranek.si .

Včeraj

ZanimivostiMoj prihranekpred 1 dnem, 9 urami in 56 minutami
Foto: brizmaker iz iStock Ko razmišljamo o ogrevanju naših domov ali poslovnih prostorov, se pogosto osredotočimo na toplino, udobje in energetsko učinkovitost. Medtem ko električno talno ogrevanje nedvomno zagotavlja rezultate na vseh omenjenih frontah, obstaja tudi svet manj znanih prednosti, ki pogosto ostanejo neopažene pri tem načinu ogrevanja. Poleg udobnih tal in nižjih računov za energijo se skriva vrsta […] Prispevek 5 skritih prednosti električnega talnega ogrevanja izvira s portala MojPrihranek.si .

Torek, 19. september

ZanimivostiMoj prihranekpred 2 dnevoma, 8 urami in 56 minutami
Foto: AndreyPopov iz iStock V zadnjih nekaj letih so naši delovni prostori in domovi postali dinamična središča dejavnosti, ki zahtevajo prilagajajoče pohištvo. In tu se predstavi dvižna miza – vsestranska rešitev, zasnovana tako, da se prilagodi tako sedečim kot stoječim željam. Te inovativne mize so sloves pridobile na sodobnih delovnih mestih in v gospodinjstvih, saj ponujajo vrsto prednosti, ki […] Prispevek Prednosti dvižnih miz in kako se izogniti omejitvam? izvira s portala MojPrihranek.si .
ZanimivostiMoj prihranekpred 2 dnevoma, 10 urami in 52 minutami
Foto: Khaligo iz Pixabay Vreme lahko vpliva na postopek čiščenja oken, tako da vpliva na čas sušenja čistilne raztopine, možnost nastanka vodnih madežev in splošno enostavnost čiščenja. Če izberete prave vremenske razmere in upoštevate ustrezne varnostne ukrepe, lahko dosežete čistejša okna brez madežev. Sončno ali vroče vreme Izziv čiščenja oken: Neposredna sončna svetloba je lahko problematična pri čiščenju oken, […] Prispevek Čiščenje oken glede na vremenske razmere: Pomembno poznati razliko! izvira s portala MojPrihranek.si .
ZanimivostiMoj prihranekpred 2 dnevoma, 11 urami in 5 minutami
Foto: sergeyryzhov iz iStock Kaj je ploter? Velikoformatni tisalnik, pogosto imenovan preprosto ploter, je vrsta tiskalnika, ki se uporablja za izdelavo visokokakovostnih natisov velikega formata grafik, diagramov, tehničnih risb in drugega vizualnega materiala. Za razliko od tradicionalnih brizgalnih ali laserskih tiskalnikov ploterji uporabljajo vektorsko grafiko za risanje črt in oblik neposredno na papir. Torej, kaj so tisti razlogi, da […] Prispevek Zakaj je vredno imeti ploter, velikoformatni tiskalnik? izvira s portala MojPrihranek.si .
ZanimivostiMoj prihranekpred 2 dnevoma, 11 urami in 59 minutami
Honda Motocompacto Foto: on honda Honda je za novembrski izid napovedala zanimivo transportno napravo, ki bo stala približno tisoč evrov. Z ničelnimi emisijami in izjemno kompaktno ter zložljivo sestavo je tu Honda Motocompacto, električni skuter. Z nizko vstopno ceno in Hondino zanesljivostjo bi lahko Motocompacto končno sprožil revolucijo transporta tiste svetovno znane »zadnje milje«. Honda Motocompacto je cenovno dostopen električni […] Prispevek Honda Motocompacto je prisrčen električni skuter, ki ga lahko pospravimo kot kovček izvira s portala MojPrihranek.si .

Ponedeljek, 18. september

Talna pregrada Talne predelne stene ali talne pregrade so lahko še posebej koristne v velikih pisarniških prostorih, kjer je pomembno ustvariti funkcionalne in vsestranske delovne površine. Na obširnih delovnih mestih ponujajo vsestranskost za prilagajanje različnim delovnim slogom in funkcijam, hkrati pa spodbujajo sodelovanje, produktivnost ter bolj organizirano in estetsko prijetno okolje. Ko izbirate talne pregrade za veliko […] Prispevek 10 prednosti talnih predelnih sten za delovne prostore izvira s portala MojPrihranek.si .

Nedelja, 17. september

Foto: PrathanChorruangsak iz iStock Čistilci zraka so vse bolj priljubljeni, saj je veliko število poklicev, ki jih opravljamo znotraj prostorov, prosti čas pa prav tako preživljamo znotraj štirih zidov. Seveda je pri tem potrebno poskrbeti za zrak prostorov, ki mora biti na najvišjem možnem nivoju. Resnica pa je taka, da pogosto pozabimo prezračevati ali pa nam to prostori ne […] Prispevek Lažje zadihajmo! 5 prednosti čistilcev zraka izvira s portala MojPrihranek.si .

Petek, 15. september

Foto: Halfpoint iz iStock Države članice EU počasi vstopajo v novo ero, ko bo prevladovala trajnostna energija. Veliko črnila je bilo že prelitega o famoznem planu, po katerem naj bi se v Evropski uniji po letu 2035 prodajali zgolj električni avtomobili, zelena energija pa bo prevladovala tudi na drugih področjih. Države tako že pospešeno izpolnjujejo plan o povečanju uporabe […] Prispevek Rast rabe sončne energije v EU hitrejša od pričakovanega izvira s portala MojPrihranek.si .
Novi Renault Scenic E-Tech bo električen Foto: on drive Električni športni terenec Renault Scenic E-Tech je bil končno predstavljen javnosti. Težko pričakovana električna predelava legendarnega modela francoske znamke bo v Evropi in sloveniji na voljo že naslednje leto, če le ne bo nobenih zadržkov ali preprek. Kaj vse vemo o novem Renaultu Scenicu? Električni Scenic E-Tech bo zdaj športni terenec, ki temelji na konceptu […] Prispevek Novi Renault Scenic E-Tech bo električen družinski avto za novo generacijo izvira s portala MojPrihranek.si .

Četrtek, 14. september

Foto: ProFarm Košenina Ste se v vročih poletnih dneh izogibali delu okoli vašega doma? Jesen je čas, da to nadoknadite! S pomočjo talnih rešetk ECORASTER lahko ustvarite novo parkirno mesto, zmanjšate stroške vzdrževanjja gramoznih poti in plačate manj davka na padavine. Trojni bonus! Kaj sploh so talne rešetke Ecoraster? Talne rešetke ECORASTER so sistem za ojačitev tal, ki ohranja […] Prispevek Poskrbite za urejeno okolico vašega doma z Ecoraster talnimi rešetkami! izvira s portala MojPrihranek.si .
Foto: vladans iz iStock Mnogi mislijo, da je straniščna školjka najbolj umazana stvar v hiši. A številne raziskave kažejo, da so pogosto vpletene tudi druge površine v domu. Tem namreč posvečamo manj pozornosti, zato se bakterije lažje razvijajo kot na pokrovu stranišča, ki ga redno čistimo. Čeprav mnogi redno čistijo straniščno školjko, da bi se nabralo čim manj bakterij, […] Prispevek Čiščenje straniščne školjke je zaman, če delate ti dve napaki izvira s portala MojPrihranek.si .

Sreda, 13. september

Foto: Somrakjendee iz iStock Če vam na oblačilih, čevljih ali torbi odpove zadrga, imate tri možnosti – zavrzite jo, odnesite jo nekomu, da jo zamenja za plačilo, ali pa se vzamete v svoje roke in zadevo popravite. Kratek videoposnetek ima več kot 12 milijonov ogledov in to z dobrim razlogom. V njem boste natančno videli, kaj morate narediti, da […] Prispevek VIDEO: Vrhunski trik za popravilo zadrge v le nekaj minutah izvira s portala MojPrihranek.si .
Foto: on E2E, Trgovina in storitve, d.o.o. Zakaj kupiti toplotno črpalko DAIKIN? V Evropi je Daikin že 20 let vodilna blagovna znamka toplotnih črpalk. Najbolj prodana toplotna črpalka v Evropi, model Daikin Altherma, je na trgu že skoraj 20 let. Daikin je sinonim za kakovost, učinkovitost in dolgo življenjsko dobo, v zadnjem času pa je znan tudi po eni izmed najtišjih naprav […] Prispevek Zakaj kupiti toplotno črpalko DAIKIN pri monterju, ki sodeluje z uvoznikom E2E? izvira s portala MojPrihranek.si .

Torek, 12. september

Foto: on Rokmar d. o. o. Obožujete kisle okuse? Ta torta je za vas! Robidi smo dodali še jagodo, ki poskrbi za popolno ravnovesje med sladkobo in svežine. Sledite spodnjim korakom in pripravite slastno torto Robida! Predhodno spečemo vaniljev biskvit. Za kremo potrebujemo: 500 g smetane 500 g vode 100 g sladkorja 180 g topgela 150 g aromata CHEESECAKE 50 g aromata […] Prispevek Recept: torta Robida izvira s portala MojPrihranek.si .

Ponedeljek, 11. september

Foto: on Airabela Pri dolgoročnih investicijah, kot je nakup toplotne črpalke, si želimo, da bi nam kupljeni proizvod služil čim dlje, zato odločanje za nakup zgolj na osnovi cene ni smotrno. Temelj vsakega kvalitetnega nakupa je poznavanje izdelka in proizvajalca. Za kvalitetnim proizvodom praviloma stoji uveljavljeno podjetje. Podjetje Daikin ima več kot 95-letno tradicijo inovatorstva ter zanesljivosti na […] Prispevek Zakaj izbrati toplotno črpalko Daikin? izvira s portala MojPrihranek.si .
Foto: Zebra202 iz iStock Nekatera območja na hrvaški obali še posebej pritegnejo pozornost potencialnih kupcev iz tujine, eden izmed njih je otok Vir. Nepremičnine na Viru, zbrane na površini otoka 22 kvadratnih kilometrov, so v središču pozornosti številnih domačih in tujih obiskovalcev mreže oglasnikov Indomio. Novogradnja Podatki nepremičninskega oglasnika Crozilla.com kažejo, da je v juniju med potencialnimi kupci nepremičnin […] Prispevek Na hrvaškem otoku nepremičnine največ iščejo Nemci in Avstrijci, cene pa samo rastejo izvira s portala MojPrihranek.si .

Nedelja, 10. september

Polaganje tlakovcev. Foto: anaterate iz Pixabay Ko se odločamo za ureditev dvorišča je pred nami na prvi pogled preprosta dilema: polaganje tlakovcev ali asfaltiranje. Obe možnosti imata svoje prednosti in slabosti, zato je izbira pogosto vprašanje individualnih preferenc, potreb in finančnih zmožnosti. Oglejmo si podrobnejši primerjalni pregled med polaganjem tlakovcev in asfaltiranjem dvorišča. Cena polaganja tlakovcev proti ceni asfaltiranja Ko primerjamo […] Prispevek Polaganje tlakovcev vs. Asfaltiranje dvorišča: Cene, prednosti in slabosti? izvira s portala MojPrihranek.si .