Vir: Moj prihranek

četrtek, 7. september

Foto: shironosov iz iStock Če ste se kdaj peljali z javnim prevozom po obisku fitnesa ali nervozno sedeli na zmenku, ste morda že razmišljali, ali je vonj vašega telesa opazen drugim ljudem. Precej lahko prepoznamo, ko so drugi potni ali imajo slab zadah, vendar se zdi, da je veliko težje oceniti lastno vonjavo. Zakaj svojega vonja ne moremo določiti […] Prispevek Kako pomemben je vonj pri izbiri partnerja? izvira s portala MojPrihranek.si .
Foto: on MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o. V luči spremenljivih vremenskih razmer in nedavnih poplav prihajajo v ospredje številne prednosti montažnih hiš. Marles kot največji slovenski proizvajalec montažnih objektov lahko zgradi hišo in s tem omogoči vselitev v le nekaj mesecih. Ta način gradnje je tudi bolj odporen na poplave, požare in potrese. Zaradi uporabe naravnih materialov pa je okolju prijazen in omogoča približno […] Prispevek Montažna gradnja je naložba v varno in trajno prihodnost izvira s portala MojPrihranek.si .

sreda, 6. september

Sončna elektrarna Foto: on e-projekt Visoki stroški električne energije, le koga ne bi vsaj nekoliko prestrašili. Na srečo pa je še vedno obstoječa tudi rešitev reduciranja teh stroškov, ki nam bo v prihodnjih letih v veliko pomoč. Sončna energija ne bo pošla, bo pa prišla še kako prav. Po turbulentnem obdobju je še vedno odlična odločitev, ki prinaša kar nekaj […] Prispevek Samooskrba s sončno energijo je še vedno odlična odločitev izvira s portala MojPrihranek.si .
Foto: guvo59 iz Pixabay Vlada je na današnji dopisni seji 5. septembra sprejela sklep o vzpostavitvi Klicnega centra za obnovo po poplavah 2023. Ta bo deloval na telefonski številki 114. Klicni center je začel z delom 6. septembra 2023 in bo deloval vsak delovni dan med 8. in 16. uro in ob sobotah med 8. in 13. uro. Ob […] Prispevek Delovati je začel Klicni center za obnovo po poplavah 2023 izvira s portala MojPrihranek.si .

torek, 5. september

Foto: GBC Slovenija 7. Trajnostna konferenca GBC Slovenija Slovensko združenje za trajnostno gradnjo GBC Slovenija bo v sredo, 27. septembra, organiziralo konferenco, katere osrednja tema so trajnostne gradbene rešitve za stavbe prihodnosti. Izobraževanje, namenjeno vsem zainteresiranim deležnikom iz gradbenega sektorja, bo po programu potekalo med 9.00 in 14.30 v predavalnici v prostorih ZAG-a, Dimičeva ulica 12, Ljubljana. Projektantom in […] Prispevek Trajnostne gradbene rešitve za stavbe prihodnosti izvira s portala MojPrihranek.si .
Mercedes CLA koncept Foto: on mercedes-benz Mercedes-Benz je razkril koncept CLA Class na avtomobilskem salonu v Münchnu leta 2023, malo več kot leto dni pred datumom, ko bo zapeljal na ceste. Gre za visokotehnološko zamenjavo za trenutni Mercedes CLA. Kaj nam je razkril Mercedes? Mercedes CLA Class temelji na MMA platformi Koncept je prvi od štirih kompaktnih modelov, ki temeljijo na […] Prispevek Mercedes CLA je dolgosežni koncept, ki želi spremeniti EV vozila (FOTO+VIDEO) izvira s portala MojPrihranek.si .
Napake pri fugiranju ploščic Foto: wabeno iz iStock Fugiranje ploščic je zaključni korak v procesu polaganja ploščic in obstaja več pogostih napak, ki jih ljudje pogosto delajo. Če se izognete tem napakam, lahko zagotovite uspešno in estetsko zadovoljivo namestitev ploščic in izgled prostora. Katerih 5 napak pri fugiranju je najpogostejših? Ne pozabite, da sta pravilna priprava in pozornost do detajlov ključna pri fugiranju […] Prispevek 5 najpogostejših napak pri fugiranju, ki jih ne smemo storiti izvira s portala MojPrihranek.si .