Vir: Moški svet

ZanimivostiMoški svetpred 12 urami in 11 minutami
Razhodi nikoli niso lahki, a še težji postanejo, če so prisotna tudi močna čustva, ki jih ne moremo kar tako izklopiti. In prav zato se nam lahko prej ali slej vsilijo misli, ki nam govorijo samo eno, želim si jo nazaj. V tem primeru je zmagala ljubezen, ampak to še ne pomeni, da lahko o njej spet govorimo v dvojini. Torej, kaj lahko naredimo?
ZanimivostiMoški svetpred 12 urami in 11 minutami
V modernem svetu je tehnologija neizbežen del našega vsakdana. Splošna razširjenost pa ne pomeni, da se v zvezi s tehnološkim svetom po medmrežju ne širi kup dezinformacij. Izbrali smo pet pogostih mitov in razložili, zakaj preprosto ne držijo.
Lepota in zdravjeMoški svetpred 13 urami in 12 minutami
Kadar pomislimo na zdrav način življenja, sta zagotovo prvi dve misli fizična aktivnost in zdrav način prehranjevanja. Lahko bi še dodali spanje, uravnavanje stresa, druženje, itd. Vendar sta prvi dve običajno glavni. Vsak, ki je do zdaj pohvalil mojo postavo, mi ni rekel: ''U, vidim, da imaš dobro spalno rutino.'' Običajno so omenili trening ali prehrano. Res je, ta dva sta zares lep par, če ju znamo pravilno umestiti v svoj način življenja.
ZanimivostiMoški svetpred 13 urami in 27 minutami
39-letni zvezdnik Formule 1 je v podcast intervjuju za BBC razkril, da je svoj izstop iz Mercedesa skrival pred večino ljudi v svojem življenju.
ZanimivostiMoški svetpred 15 urami in 12 minutami
Oboževalci so bili šokirani, ko so videli, da si je zvezdnik John Cena ustvaril profil na Only Fans. Oddahnili pa so si, ko so uvideli pravi razlog za to potezo.

Včeraj

Lepota in zdravjeMoški svetpred 1 dnem, 12 urami in 12 minutami
Osebna higiena je ena najbolj pomembnih gradnikov našega zdravja. Vsaj tako smo mislili. Iranec Amou Haji, ki je nedavno umrl star 94 let, potem ko se več kot pol stoletja ni umil, je pokazal, da to nujno ni povsem res, seveda pa je veliko odvisno od okolja, v katerem živimo. Kaj bi se zares zgodilo, če bi se nehali umivati? To pravijo strokovnjaki.
Lepota in zdravjeMoški svetpred 1 dnem, 12 urami in 57 minutami
Verjetno ste se kdaj že vprašali, zakaj se nekateri zredijo, drugi pa ne oz. se vi zredite že samo, če pogledate sladico, drugi pa jih lahko pojedo v neomejenih količinah in se jim prav nič ne pozna. Njihova skrivnost je hiter metabolizem.
ZanimivostiMoški svetpred 1 dnem, 13 urami in 42 minutami
Razlogov za padec libida je več, znanstveniki pa so se odločili preveriti, ali je to kakor koli povezano s svetlobo v prostoru.
RumenoMoški svetpred 1 dnem, 14 urami in 12 minutami
Mark Wahlberg je razkril, kako intenzivne so bile njegove priprave na snemanje filma Strelec (Shooter).
RumenoMoški svetpred 1 dnem, 14 urami in 12 minutami
Jared Leto je v filmu Odred odpisanih (The Suicide Squad) nastopil v vlogi Jokerja, ki slovi kot posebnež med zlikovci zaradi svojega čudaškega obnašanja. Priprave na to vlogo pa se je zvezdnik lotil zelo resno, saj je, če igraš psihopata, menda najbolj smiselno, da to postaneš tudi sam.

petek, 1. marec

ZanimivostiMoški svetpred 2 dnevoma, 12 urami in 12 minutami
V drugem delu iskanja najzanimivejših smučišč se spustimo na južno poloblo, ki je že sama po sebi posebna in rahlo eksotična, prava smučarska središča pa najdemo pravzaprav le v Čilu (in Argentini) ter na Novi Zelandiji (in v Avstraliji). Ta so odlična (a draga) rešitev za dobro smučanje v času našega poletja, ne smemo pa pozabiti, da so smučišča tudi v Afriki in visoko v bolivijskih Andih. Obenem pa je na južni polobli veliko peščene alternative snegu. Dobro se je mogoče nasmučati (nadeskati) tudi na perujskih sipinah Nazce, Acarija in Huacachine.
ZanimivostiMoški svetpred 2 dnevoma, 12 urami in 57 minutami
Nesreča nikoli ne počiva in kaj hitro ste lahko žrtev okvare avtomobila. Čeprav si tega ne želimo, je dobro biti pripravljen na take situacije, saj panika v takih trenutkih ne pomaga. Kaj storiti, ko vaš avto omaga sredi avtoceste?
ZanimivostiMoški svetpred 2 dnevoma, 13 urami in 12 minutami
Se spomnite Monice Lewinsky? V 90. letih prejšnjega stoletja je bila ljubica nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona, zdaj pa je pokazala, kako je videti pri 51. letih.
RumenoMoški svetpred 2 dnevoma, 14 urami in 12 minutami
Sylvester Stallone je v enem od intervjujev razkril svojo fobijo, ki jo je za potrebe snemanja legendarne akcijske uspešnice sicer delno premagal, a ne povsem.
RumenoMoški svetpred 2 dnevoma, 14 urami in 42 minutami
Pomlad že praktično trka na vrata. Ker pa so večeri še vedno dolgi in temni, je tukaj 5 novosti, ki si jih lahko od danes naprej kadarkoli in kjerkoli ogledate na VOYO!
Lepota in zdravjeMoški svetpred 2 dnevoma, 15 urami in 57 minutami
Želite storiti nekaj dobrega za svoje zdravje? Zjutraj si privoščite petelinji zajtrk, kot tudi radi pravimo jutranjemu seksu.

četrtek, 29. februar

Odrasel človek naj bi za optimalno delovanje organizma dnevno popil vsaj osem kozarcev vode. Zadostna količina tekočine v telesu je ''kriva'' za dobro počutje in da je telo vedno lepo napeto.
RumenoMoški svetpred 3 dnevi
Na POP TV si boste lahko to soboto, 2. marca, ob 20.00 premierno ogledali akcijsko domišljijsko pustolovščino Shazam!
RumenoMoški svetpred 3 dnevi
Igralec Paul Anderson je na novih fotografijah videti neprepoznaven.
Tako moški kot ženske imamo spolne fantazije. Nekateri o tem samo sanjarijo, drugi domišljijo spreminjajo v dejanja. Spolno sanjarjenje lahko postane gradnik naše spolne samozavesti in poživi partnersko zvezo, o čem sanjarimo, pa veliko pove tudi o tem, kdo in kaj smo.