Vir: Moški svet

torek, 16. julij

Dirka po Franciji 2024 se počasi, a vztrajno bliža vrhuncu. Povsem od blizu, iz štaba ekipe Mateja Mohoriča, jo spremlja tudi Gal Primožič, srečni izbranec nagradne igre Tour tvojega življenja', ki ima edinstveno priložnost spoznati tudi zakulisje dogajanja na največji in najbolj prestižni kolesarski dirki sveta. Tam se vse vrti okrog priprave koles in kolesarjev na vsako posamezno etapo toura, ter neprestanega preštevanja kalorij.
Preverili smo, kakšna temperatura v avtomobilu je za odraslega človeka in majhnega otroka zaradi vročinske kapi in dehidracije lahko usodna.
Sir je eno tistih živil, ki se redno znajde na našem jedilniku in ga uživamo v številnih jedeh ali pa samostojno.
V šovu "Finding Your Roots" je bil tokrat glavna zvezda Michael Douglas, ki so ga rezultati krvne analize pošteno presenetili.
Toliko vode je potrebne za gašenje e-avtomobila!

ponedeljek, 15. julij

Poletje je tu, in čeprav vam aktiven življenjski slog in obilica obveznosti ne pustita veliko časa za branje, je zdaj pravi trenutek, da najdete čas zase in se poglobite v dobro knjigo. Ko ste na plaži, ob bazenu ali si vzamete kratek odmor od vsakodnevnih obveznosti, lahko branje postane vaš najboljši spremljevalec. Branje je lahko namreč odličen način za sprostitev in pobeg od vsakodnevnega stresa, hkrati pa tudi za pridobivanje novih znanj in vpogledov. Zato smo pripravili seznam petih vrhunskih knjig, ki vam bodo to poletje ponudile tako zabavo kot priložnost za osebno rast in širjenje obzorij. Tudi, če načeloma niste naklonjeni branju.
Si predstavljate življenje brez spletnega nakupovanja? Izbira artiklov za gospodinjstvo še nikoli ni bila tako priročna, hitra in enostavna! Pri Mimovrste, največjem spletnem trgovcu v Sloveniji, so odslej nakupi lahko še boljši: za vas so pripravili storitev Smart!, ki omogoča celoletno neomejeno dostavo, in kar je najboljše: tudi za manjše spletne nakupe!
Tragična zgodba francoskega dekleta, ki sta jo za četrt stoletja v temno sobo zaklenila njena mati in brat.
Najnovejša študija razkriva pomembne koristi, ki jih vadba v večernem terminu prinaša na področju vaše krvne slike.
Ste v dilemi, ali bi v svoji prehrani poskusili vsaj za teden dni eliminirati sladkor?
RumenoMoški svetpred 5 dnevi
Glasbeni svet je šokirala najnovejša novica o raperju Eminemu.

nedelja, 14. julij

Različne raziskave so preučevale, kako THC vpliva na vaše hormonsko ravnovesje.
ŠportMoški svetpred 6 dnevi
Tenisači imajo to leto na Wimbledonu še dodatno motivacijo, saj tako visoke denarne nagrade za zmagovalca še ni bilo.
Kdaj bodo potekale? Kje? Koliko stanejo karte? Vse to in še več izveste v nadaljevanju.
Čeprav je polnjenje pametnega telefona del dnevne rutine za veliko večino ljudi, mnogi še vedno delajo napake, ki lahko poškodujejo napravo ter skrajšajo njeno delovanje in življenjsko dobo.
Super trik, s katerim bo vaše pivo tudi poleti vedno hladno, pa čeprav ga boste pozabili dati pravočasno v hladilnik.

sobota, 13. julij

Hčer Bena Afflecka stalno videvamo z nadeto zaščitno masko, čeprav je povsem zdrava. Zdaj je pojasnila, zakaj je temu tako in zakaj meni, da bi morali to pravilo znova uvesti.
Ameriški igralec in producent John William Ferrell je v nedavnem intervjuju spregovoril o svojih občutkih med odraščanjem in procesu samosprejemanja. Zvezdnik je priznal, da je bil kot otrok osramočen, ko so ga klicali John namesto William.
Tenis je eden najbolj priljubljenih športov na svetu, a marsikateri ljubitelj ''belega športa'' ne ve, zakaj ima tako nenavadno zaporedje točk za osvojitev igre (za niz mora dobiti šest iger na dve razliki ali tie-brake pri 6:6), ki na prvi pogled nima posebnega smisla.
Argentinski nogometaš in legenda Barcelone Lionel Messi je moral krepko spremeniti svoje življenjske navade, da je postal to, kar je danes.