Vir: Moški svet

ponedeljek, 27. november

Igralka Shannen Doherty, ki se je v preteklosti že poslavljala, kljub hudi bolezni znova sije.
Magnezij je izjemno pomemben mineral za splošno zdravje in dobro delovanje telesa tako pri moških kot pri ženskah. Brez njega nam nobena hrana ne koristi, saj brez magnezija ne moremo dobiti energije.
Če teniški igralec Nick Kyrgios ne povzroča težav na teniškem igrišču, jih zunaj njega.
Idejna vodja nekdanje zasedbe Power Dancers, Natka Geržina, jesporočila, da se dekleta vračajo na sceno.
Jade Leboeufje hči nekdanjega francoskega nogometnega zvezdnika.
Tako je danes videti modna ikona Donatella Versace.
Novak Đoković ni le najuspešnejši teniški igralec vseh časov, je tudi poliglot in se drži načela, ''več jezikov znaš, več veljaš.''
Hčerka Johna Travolte je kopija pokojne mame, slovite igralke, ki je umrla leta 2020.
''Rada imam nove začetke'', je zapisala priljubljena hrvaška pevka Danijela.
RumenoMoški svetpred 3 dnevi
Vrača se nov, a hkrati stari obraz, ki ga ne bodo vsi veseli.
Brat slavnega pokojnega igralca Paula Walkerja je v nedavnem intervjuju podelil več podrobnosti o tem, kako se je igralska zasedba franšize Hitri in drzni odzvala na smrt njihovega zvezdnika. Konec leta 2013 je 40-letni igralec doživel prometno nesrečo zaradi izgube nadzora nad vozilom, ki jo je povzročila nevarna hitrost.

nedelja, 26. november

Glasbenik Kanye West je znova v središču pozornosti zaradi svoje nove pesmi, kjer v besedilu opeva intimne odnose z judovsko žensko. Njegove pretekle antisemitske izjave so že privedle do izgube družbenih omrežij in sodelovanj s priznanimi znamkami, kar mu je povzročilo izgubo v višini skoraj 1,7 milijarde evrov.
Če sledite ustvarjalcem na TikToku, ki razlagajo o svojem ljubezenskem življenju, ste gotovo že naleteli na izraz 'delusionship'.

sobota, 25. november

Zima za voznike prinaša številne izzive, kamor ob zares mrzlih jutri sodijo tudi zamrznjena vrata. To je ena tistih zagat, ki jo lahko rešite tudi brez namenskega izdelka, ki ga kupite v trgovini, saj si lahko pomagate tudi s tistim iz kuhinje.
Mlajša hči Jureta Koširja in Alenke Košir se je podala v glasbene vode.
Igralec Jamie Foxx se je nedavno znašel v središču pozornosti zaradi tožbe, ki jo je proti njemu vložila žrtev spolnega napada. Domnevni incident naj bi se zgodil leta 2015 v priljubljeni newyorški restavraciji. Tožnica trdi, da je bil igralec pijan in da je brez njenega soglasja uporabil silo, vključno z otipavanjem njenih prsi in genitalij.

petek, 24. november

Nedeljska hokejska tekma v ligi ICE v Tivoliju bo dobrodelno obarvana, saj se bo na njen zbiral denar za hudo bolnega nekdanjega slovenskega hokejista Aleša Kranjca.
Marsikdo ne ve, da ima Branko Đurić Đuro, ki je poročen s Tanjo Ribič, iz prvega zakona 31-letnega sina Filipa Đurića.
UEFA Liga prvakov, MotoGP, zdaj pa sledijo še izbrane tekme NBA, lige ABA in rokometa!