Vir: Moški svet

ZanimivostiMoški svetpred 10 urami in 45 minutami
Ni vseeno, kako umazano posodo zložite v pomivalni stroj, saj bo le po pravilnem postopku lahko res čista in pripravljena na ponovno uporabo. Preverite, ali tudi vi delate napake pri zlaganju in ali škodite gospodinjskemu aparatu, ki nam privarčuje veliko časa in v njegov prid govori tudi poraba vode, saj so stroji bolj učinkoviti kot ročno pranje.
ZanimivostiMoški svetpred 10 urami in 45 minutami
Čeprav le redko kdo uživa ob opravljanju gospodinjskih opravil, pa so ta več kot očitno dobra predigra, saj številna na koncu vodijo v seks.
Lepota in zdravjeMoški svetpred 10 urami in 45 minutami
Pomanjkanje beljakovin v telesu lahko povzroči številne težave in ima lahko posledice, ki se odražajo na telesu.
RumenoMoški svetpred 10 urami in 45 minutami
Brad Pitt je že več desetletij eden izmed najbolj iskanih in najbolje plačanih hollywoodskih igralcev, a v eno državo mu je bil dolgo časa vstop prepovedan.

Včeraj

Šport > KolesarstvoMoški svetpred 1 dnem, 4 urami in 55 minutami
Dirka po Franciji 2024 se počasi približuje koncu. Srečni izbranec nagradne igre 'Tour tvojega življenja', Gal Primožič, se je kot pomočnik v ekipi Mateja Mohoriča odpravil na najbolj prestižno kolesarsko dirko na svetu 'Tour de France'. V prejšnji epizodi se je Gal odpravil na teren in etapo spremljal iz spremljevalnega avtomobila, spoznal pa je tudi nutricionista ekipe in med drugim izvedel, da se do grama natančno ne tehta samo hrane, temveč tudi pijačo. V tokratni epizodi se je srečal z vodjo maserske ekipe, ki skrbi za regeneracijo kolesarjev med to naporno preizkušnjo. Poglejte si video, odgovorite na nagradno vprašanje in morda ravno vi osvojite regeneracijski nagradni paket!
ZanimivostiMoški svetpred 1 dnem, 6 urami in 54 minutami
V svetu, kjer imidž, marketing in všečnost zmagujejo nad doživetji pravih avantur, tudi potovalni motocikli postajajo vse udobnejši in vse manj uporabni za težke preizkušnje na koncu sveta. A zdi se, da Rally različica DesertXa ohranja zmogljivost, duh in občutke klasičnih puščavskih avantur. Z dakarsko legendo Simonom Marčičem smo najbolj terenskega dvovaljnega Ducatija preizkusili na eni najatraktivnejših motokros stez v tem delu sveta – na otoku Rab.
Lepota in zdravjeMoški svetpred 1 dnem, 10 urami in 46 minutami
Športniki so veliki ljubitelji tetovaž in nemalo jih ima poslikan velik del telesa. Samo pomislite na Dennisa Rodmana, Davida Beckhama, Conorja McGregorja, Mika Tysona, Lionela Messija in nenazadnje Polono Hercog. Do zdaj so bili mnogi prepričani, da tetovaža zavira delovanje žlez znojnic in vpliva na količino natrija, a kot je pokazala študija, objavljena v znanstveni reviji Journal of Science in Medicine in Sport, temu ni tako, saj so tisti z in tisti brez tetovaž izgubili enako količino potu na kvadratni centimeter kože.
ZanimivostiMoški svetpred 1 dnem, 10 urami in 46 minutami
Dejstvo je, da je pri višji hitrosti poraba goriva višja. Večji kot je namreč zračni upor, ki je glavni dejavnik pri porabi goriva, večja je poraba.
ZanimivostiMoški svetpred 1 dnem, 10 urami in 46 minutami
Ameriška igralka Ashley Judd je bila svojčas ena najbolj zaželenih igralk na planetu. Nastopila je v številnih uspešnica, en komentar pa je domala pokopal njeno kariero.
Lepota in zdravjeMoški svetpred 1 dnem, 10 urami in 46 minutami
Tako kot ženske bi morali tudi moški skrbeti za svoje lase oz. lasišče, saj pravilna nega nenazadnje preprečuje plešavost. Ob tem se je treba zavedati, da različni tipi oz. strukture las (suhi, mastni, barvani, dolgi ipd.) in stanje lasišče (izpadanje las, prhljaj ipd.) zahtevajo različno vrsto nege. Naše lasišče v povprečju vsebuje od 100.000 do 150.000 las, ki so različnih oblik in dolžin. Vsebujejo sebum, naravno oljno tekočino, ki jo v lasni mešiček izločajo žleze lojnice in v primeru prekomernega izločanja povzročajo mastne lase. Funkcija sebuma je sicer zaščitna, sajščiti kožo pred izsuševanjem in zunanjimi vplivi.

četrtek, 18. julij

ZanimivostiMoški svetpred 2 dnevoma, 3 urami in 17 minutami
Takole je danes videti zloglasni Goli otok iz zraka.
RumenoMoški svetpred 2 dnevoma, 10 urami in 46 minutami
Zasebno življenje Glorie Grahame je bilo verjetno eno najbolj škandaloznih v Hollywoodu.
ZanimivostiMoški svetpred 2 dnevoma, 10 urami in 46 minutami
Zvezdnica Angelina Jolie je bila v razmerjih s številnimi znanimi moškimi. Med leti 1996 in 2000, ko je bila poročena z Jonnyjem Leejem Millerjem, pa je bila hkrati zaljubljena v Jenny Shimizu, s katero sta se spoznali na snemanju filma Foxfire. Privlačnost do Jenny je igralka začutila že ob prvem srečanju.
ZanimivostiMoški svetpred 2 dnevoma, 10 urami in 46 minutami
Prijazni nakatakarji, ki vam ob pijači ponudijo slane prigrizke, morda niso tako prijazni, kot si mislite. Morda želijo samo, da spijete več. Mnogi natakarji imajo v rokavu številne trike, s katerimi vas skušajo tako ali drugače pretentati. Pogosto gre za nedolžne trike, na račun katerih pa si lastniki lokalov manejo roke. Pri tem na nikogar ne kažemo s prstom, so pa to pogoste prakse v tujini, zato je dobro biti podučen.
ZanimivostiMoški svetpred 2 dnevoma, 10 urami in 46 minutami
Zanimivo je dejstvo, da skoraj vsaka ženska vsaj enkrat v življenju zaigra orgazem in užitke med rjuhami. Bolj žalostno pa je, da nekatere takšno prakso izvajajo vse življenje. S to psihološko temo se ukvarjajo številni strokovnjaki, ki že dolga leta iščejo odgovore, zakaj je tako. Zakaj igrati oz. lagati sebi in drugemu v tej najbolj intimni in globoki združitvi? Evolucijska psihologija pravi, da je hlinjenje orgazma neke vrste strategija, s katero želi ženska obdržati partnerja. Kaj pa pravijo sodobne ženske?

sreda, 17. julij

Nekdanji voznik Formule 1 Ralf Schumacher je pred dnevi javnosti razkril, da je homoseksualec. Svetu je pokazal svojega partnerja Etienna, njegovo razkritje pa je naletelo na številne čestitke in odobravanja. Zdaj se je zaljubljeni par z novo objavo zahvalil vsem za spodbudo.
V dneh, ko je zunaj peklensko vroče in se tudi ponoči temperature ne spustijo pod 20 stopinj, marsikdo težko prenaša dneve in noči za štirimi stenami, če nima klimatske naprave, ki bi mu ohladila prostore. K sreči klima ni edina rešitev, saj lahko stanovanje ohladite tudi na bolj ''naraven'' način in tako pripomorete k boljšemu počutju.
Mnogo partnerskih razmerij propade, ker eden od partnerjev ni dovolj zrel. Medtem ko en partner načrtuje skupno prihodnost, drugega bolj skrbi, kaj bo oblekel v petek zvečer. Leta pri zrelosti ne igrajo posebne vloge, saj so nekateri zreli že pri osemnajstih, drugi pa nezreli še pri štiridesetih. In kaj moškega naredi zrelega?
Poletje z visokimi temperaturami ne prinaša izziva samo za človeka, ampak tudi za živali – tudi za naše štirinožne prijatelje, za katere mora lastnik ustrezno poskrbeti. Posledice toplotnih obremenitev in posledičnega pregrevanja so lahko namreč za psa tudi usodne. Kaj je toplotni udar pri psu in kako ukrepati, če pride do njega?
Kakšna brada najbolj pristoji vašemu obrazu? Nekateri menijo, da jim ne pristaja nobena, spet drugi prisegajo, da pravega moškega brez brade ni.