Vir: Style.over.net

Ponedeljek, 18. september

ZanimivostiStyle.over.netpred 2 dnevoma, 17 urami in 27 minutami
Slika članka
Dnevni horoskop za torek, 19. septembra 2023
Cikel sproščenosti se nekoliko prekinja, prihajajo razna soočenja ter skrivnostno predvidevanje. The post Dnevni horoskop za torek, 19. septembra 2023 appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kako branje vpliva na vaše mentalno zdravje?
Ena izmed dejavnosti, ki lahko enostavno in hitro izboljšajo vaše počutje in duševno zdravje, je branje knjig. The post Kako branje vpliva na vaše mentalno zdravje? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Neverjetno: na rdečo preprogo prišla zgolj v spodnjih hlačkah
Britanska igralka Jodie Turner-Smith se je na dogodku revije Vogue pojavila v zelo riskantni opravi, ki pa so ji modni poznavalci ploskali. The post Neverjetno: na rdečo preprogo prišla zgolj v spodnjih hlačkah appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kako se pripraviti na odhod v samo 10 minutah? Tukaj je odgovor!
Ne bomo lagali, priznamo, da je lepotna industrija nevarno nasičen trg in čeprav se občasno pojavijo omembe vredne novosti, gre velikokrat za, po domače povedano, izumljanje tople vode. In prav po tem diši TikTokov novi trend ličenja, imenovan 242. The post Kako se pripraviti na odhod v samo 10 minutah? Tukaj je odgovor! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Je kardio boljši pred treningom z utežmi ali po njem?
Če se ukvarjate s športom in dvigujete uteži, ste morda pogosto v dilemi, kdaj opraviti s kardio delom treninga. Če še vedno niste odločeni, strokovnjaki odgovarjajo, da je vse odvisno od vaših ciljev. The post Je kardio boljši pred treningom z utežmi ali po njem? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Državica, ki spominja na upokojensko središče, je sinonim bogastva
Lihtenštajn, majhno državo, obkroženo z Alpami, lahko dodobra spoznate že v enem dnevu, toda kljub osupljivi naravi in fascinantnim posebnostim, gre za drugo najmanj obiskano državo v Evropi. The post Državica, ki spominja na upokojensko središče, je sinonim bogastva appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Bele superge so vedno ‘in’
Bele superge so tudi jeseni nadvse priljubljen modni kos, ki nikoli ne gre iz mode. The post Bele superge so vedno ‘in’ appeared first on Starševski Čvek .

Nedelja, 17. september

Slika članka
Dnevni horoskop za ponedeljek, 18. septembra 2023
Najslabše kar lahko naredite je, da se zatečete v borbo s samim sabo.
Slika članka
Kako ugotovite, ali je vaš partner narcis?
Narcisizem je osebnostna motnja, ki jo opredeljuje pomanjkanje empatije. Četudi je pravi narcisizem redek in se ta izraz pretirano uporablja, je vseeno dobro vedeti, ali ga imate morda celo ob sebi. The post Kako ugotovite, ali je vaš partner narcis? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
5 stvari, ki jih notranji oblikovalci nikoli ne bi imeli v svojem domu
Opremiti dom je kar precejšen zalogaj in izziv za večino od nas. Težko je izbrati notranjo opremo, ki bo spremenila hišo ali stanovanje v dom. The post 5 stvari, ki jih notranji oblikovalci nikoli ne bi imeli v svojem domu appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Princesa Kate presenetila s trendovskim frufrujem!
Za Kate, ki se vedno drži podobne frizure, je to vsekakor velika sprememba. The post Princesa Kate presenetila s trendovskim frufrujem! appeared first on Starševski Čvek .

Sobota, 16. september

Slika članka
Dnevni horoskop za nedeljo, 17. septembra 2023
Nastopite spontano, iskreno ter odločno. Ne pozabite poudariti tiste plati, ki izžareva največ samozavesti in svetlih vibracij. The post Dnevni horoskop za nedeljo, 17. septembra 2023 appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kateri hrani se morate zvečer izogibati?
Kljub temu, da si morda pozne večerje ne privoščite velikokrat, obstaja hrana, ki bi se ji morali zvečer popolnoma izogniti. The post Kateri hrani se morate zvečer izogibati? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
V Zari smo našli popolne poročne čevlje za manj kot 30 evrov
Poroka je za večino parov, ki se zanjo odločijo, najpomembnejši dogodek v njihovem življenju. Od obleke, do nakita ter dekoracije in poročnega šopka - vsaka podrobnost je pomembna. The post V Zari smo našli popolne poročne čevlje za manj kot 30 evrov appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
5 največjih trendov ličenja za letošnjo jesen
Modne hiše in vizažisti so za jesen pripravili trende, ki jih lahko zlahka posnemate. Pripravite se na izrazite ustnice, grunge glamur in sijočo kožo. The post 5 največjih trendov ličenja za letošnjo jesen appeared first on Starševski Čvek .

Petek, 15. september

Slika članka
Dnevni horoskop za soboto, 16. septembra 2023
Zaradi konjunkcije med Luno in Marsom boste zaznavali površinsko napetost in v skladu z njo reagirali.
Slika članka
8 stvari, ki se jih morajo ženske naučiti o moških!
Moški so za razliko od žensk precej preprosta bitja in to so stvari, ki jih želijo, da vemo o njih. The post 8 stvari, ki se jih morajo ženske naučiti o moških! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
41-letna igralka v odštekani obleki pokazala nosečniški trebušček
Sienna Miller se je po rdeči preprogi zvezdniške modne revije Vogue World sprehodila v voluminoznem krilu in kratki satenasti srajci z globokim V izrezom. The post 41-letna igralka v odštekani obleki pokazala nosečniški trebušček appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kako med treningom pokuriti več kalorij?
Če se vam zdi, da med svojimi treningi niste storili dovolj in bi radi svoje vaje optimizirali, obstaja učinkovit način, kako to doseči. The post Kako med treningom pokuriti več kalorij? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Zvezdnica zaradi uporabe botoksa na intervjuju jokala
Pop pevka Ariana Grande, ki je prepoznavna visoko spetih laseh in še bolj visokem glasu, je v joku priznala, da si je v ustnice vbrizgala polnila. The post Zvezdnica zaradi uporabe botoksa na intervjuju jokala appeared first on Starševski Čvek .