Vir: Style.over.net

petek, 10. maj

Slika članka
Answear predstavlja novo komunikacijsko platformo
S komunikacijsko platformo, ki nosi slogan "Odeni življenje v dragocenosti", poudarjajo vrednost pomembnih trenutkov v življenju. The post Answear predstavlja novo komunikacijsko platformo appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Zvezdnika po številnih ugibanjih potrdila, da pričakujeta otroka
Hailey Biber in Justin Bieber sta z ljubko objavo na Instagramu razkrila, da bosta kmalu prvič postala starša! The post Zvezdnika po številnih ugibanjih potrdila, da pričakujeta otroka appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
6 trikov za zaščito las v poletnih mesecih
S temi nasveti učinkovito zaščitite svoje lase pred škodljivimi vplivi okolja. The post 6 trikov za zaščito las v poletnih mesecih appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
To je okusen zajtrk, ki bo poskrbel za čarobno jutro
Imate tudi vi nenehno težave, ko zjutraj pogledujete v hladilnik in ne veste, kaj bi zajtrkovati? Mi imamo okusno idejo, da boste v nov dan zakorakali siti in boste v okusnem obroku uživali skupaj z otroci. The post To je okusen zajtrk, ki bo poskrbel za čarobno jutro appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kako nositi visoke petke, ne da bi si uničevali stopala?
Veliko žensk je nagnjenih k pretiranemu zapravljanju za čevlje z vrtoglavo petko, vendar pa se le redka vpraša, kakšen davek pravzaprav zaradi te kaprice plačujejo naša stopala? The post Kako nositi visoke petke, ne da bi si uničevali stopala? appeared first on Starševski Čvek .

četrtek, 9. maj

Slika članka
Dnevni horoskop za petek, 10. maja 2024
Radovedna in hkrati optimistično naravnana energija vam bo pomagala, da se boste lažje pomaknili naprej. The post Dnevni horoskop za petek, 10. maja 2024 appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Strokovnjaki za seks razkrivajo 3 najboljše položaje
Ali v nekaterih položajih uživate bolj, v drugih manj? Mogoče je čas, da preizkusite nekaj novega … The post Strokovnjaki za seks razkrivajo 3 najboljše položaje appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Lepotni trik s korektorjem, ki naredi ogromno razliko
Pri 'korekturi' polti je pomembno zlasti to, da izberemo pravilno teksturo korektorja, ki ga nanesemo na izbrana mesta. The post Lepotni trik s korektorjem, ki naredi ogromno razliko appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Osupljivi futuristični fotelji, katerih navdih so najbolj znane torbice
Torbice luksuznih blagovnih znamk so postale naložba, saj se njihove cene dvigajo v nebo, obenem pa tudi inspiracija številnih umetnikov. The post Osupljivi futuristični fotelji, katerih navdih so najbolj znane torbice appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Barve, ki bodo prevladovale na čevljih to pomlad
To pomlad so čevlji prava modna paša za oči, saj se kolekcije obutve poleg vseh odtenkov bele ponašajo tudi z eksplozijo barv. The post Barve, ki bodo prevladovale na čevljih to pomlad appeared first on Starševski Čvek .

sreda, 8. maj

Slika članka
Dnevni horoskop za četrtek, 9. maja 2024
Z odličnim spominom se boste zavihteli v preteklost in poiskali tiste podatke, ki jih v tem trenutku potrebujete.
Slika članka
Zaščita pred sončnimi žarki ni rezervirana zgolj za plažo
Prvo pravilo mladostne kože zahteva zaščito pred sončnimi žarki, vedno in povsod, tudi med partijo tenisa ali pohajkovanju po mestu. Odkrili smo zmagovalni negovalni izdelek v tekmi proti nastanku gub in pigmentnih madežev! The post Zaščita pred sončnimi žarki ni rezervirana zgolj za plažo appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Na največjem modnem dogodku tudi H&M-ove kreacije
H&M se je vrnil na Met Gala s kosi po meri. The post Na največjem modnem dogodku tudi H&M-ove kreacije appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
5 najpogostejših napak pri nanašanju senčila za veke
Ličenje oči je lahko preprosta in zanimiva igra, ki jo boste z našimi nasveti slednjič le osvojile. The post 5 najpogostejših napak pri nanašanju senčila za veke appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
To je cekar, ki ga želimo nositi celo poletje!
Ko govorimo o kosih, ki postopoma pridobivajo IT-status, nedvomno prednjačijo dizajnerske torbice, ki so tudi najboljša naložba, ko gre za kateri koli modni dodatek. The post To je cekar, ki ga želimo nositi celo poletje! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Raiven navdušila Evropo, veliki finale prihajamo!
Raiven je s spektakularnim nastopom, ob katerem so se nam naježile vse dlake na telesu, prepričala Evropo in si zagotovila sobotni finalni nastop. The post Raiven navdušila Evropo, veliki finale prihajamo! appeared first on Starševski Čvek .

torek, 7. maj

Slika članka
Dnevni horoskop za sredo, 8. maja 2024
Energija Mlaja prebuja nove moči. Razbremenjeni se boste podali v težje naloge, se lotili novih stvari, ter se dogovorili o pomembnih stvareh. The post Dnevni horoskop za sredo, 8. maja 2024 appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
4 univerzalni razlogi, zakaj je moški nesrečen v zvezi
Preverite, ali tudi vi v počnete te napake. The post 4 univerzalni razlogi, zakaj je moški nesrečen v zvezi appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Zvezdnice na zabavi po Met Gala na veliko razkazovale svoje prsi
Kar tekmovale so v tem, katera bo oblekla bolj drzno kreacijo ... The post Zvezdnice na zabavi po Met Gala na veliko razkazovale svoje prsi appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Maskara, ki omogoča panoramski pogled
Če še vedno iščete popolno maskaro za prodoren in zapeljiv pogled, je vaše odkrivanje končano. Spoznajte novo ikono med maskarami, ki v eni potezi pričara razkošen videz trepalnic. The post Maskara, ki omogoča panoramski pogled appeared first on Starševski Čvek .