Vir: Portal plus

Včeraj

SlovenijaPortal pluspred 19 urami in 3 minutami
It is safe to say that Africa has been closest ally of China since the Bandung Conference in 1955 during the Maoist era. Constituted of 54 countries and around 1.3 billion inhabitants, in the last ... Več.

Torek, 26. september

SlovenijaPortal pluspred 1 dnem, 18 urami in 56 minutami
Ali se vsi ti, ki hlapčevsko in suženjsko podpirajo trenutne politikante, ki jim dobesedno nekam lezejo, ki se slinijo in samo čakajo, kdaj bodo gospodarji pomignili in naročili nov umazan posel, ... Več.

Ponedeljek, 25. september

SlovenijaPortal pluspred 2 dnevoma, 19 urami in 12 minutami
Sanja Ajanović Hovnik na tem potovanju v resnici ni naredila prav nič nezakonitega, kvečjemu bi se lahko spraševali, ali bi lahko stroške zmanjšala za nekaj tisočakov, če bi katero izmed štirih ... Več.
SlovenijaPortal pluspred 2 dnevoma, 19 urami in 48 minutami
Norost brez primere, ki nas vsak dan stane vpliva na Bližnjem vzhodu in Afriki. Pomislimo, da so nas eko norosti oropale izgradnje nuklearke v Egiptu in Turčiji, eno zdaj gradijo Rusi, drugo ... Več.

Nedelja, 24. september

Politika, domača in evropska, se problematike migracij loteva podobo kot podnebnih sprememb. Veliko moraliziranja, političnega pleteničenja in besedičenja, v praksi pa nič, ali zelo malo, delujočih ... Več.

Sobota, 23. september

Leta in leta političnega kupčkanja na RTV Slovenija, vladnega vmešavanja v uredniško delo ter nenormalnega novinarskega aktivizma, celo strankarskega, bodo našo nacionalko načele do te mere, da bo ... Več.

Petek, 22. september

Žiga Turk je na družbenem omrežju X pokomentiral precej bizaren video, ki je pred dnevi zaokrožil na Instagramu. V njem se po telefonu pogovarjata Robert in Ana. On je v prostem času premier, ... Več.

Četrtek, 21. september

Čez tri mesece bomo praznovali 33. obletnico plebiscitarne odločitve velike večine Slovencev in vseh slovenskih državljanov za samostojno in neodvisno Slovenijo. Kje smo po 33 letih? Naj predstavim ... Več.

Sreda, 20. september

Predsednica Republike Slovenije, Nataša Pirc Musar, se je v torek v New Yorku udeležila 78. zasedanja Generale skupščine Organizacije združenih narodov, kjer je nagovorila prisotne. Njen nastop je ... Več.

Ponedeljek, 18. september

V La Sambuyu, majhnem smučarskem središču pod Mont Blancom, so pred dnevi podrli sedežnice, odmontirali vlečnice in se tako za vedno poslovili od smučarskega turizma. V zadnjih letih namreč ni bilo ... Več.

Nedelja, 17. september

Če niste vedeli, vaša nova osebna izkaznica ima čip, na katerem sta zapisana biometrična podatka, in sicer podoba obraza in dva prstna odtisa. Prstna odtisa se odvzameta državljanom po 12. letu ... Več.

Sobota, 16. september

Weak consumer demand has pushed the country into deflation, compelling Beijing to consider a more substantial economic stimulus package in the form of increased public spending. August trade figures ... Več.

Petek, 15. september

Brez tebe se pred desetletjem zagotovo ne bi opogumil in svoje bodoče žene zaprosil za roko. Ne vem, kako ti je to uspelo, dragi Janez, vendar si mi v kratkem pogovoru vlil toliko pozitivne ... Več.

Četrtek, 14. september

Pred okoli pol leta mi je ugleden slovenski zdravnik in odličen poznavalec razmer v našem zdravstvu in zdravstvu po svetu na moje vprašanje, kaj bi bilo po njegovem mnenju potrebno narediti za ... Več.