SlovenijaSlovenske novicepred 7 urami in 57 minutami
Slika članka
Vsak član Beatlov bo dobil svoj lastni biografski celovečerec
Vse biografske filme bo režiral Sam Mendes, v kinodvorane pa naj bi prišli leta 2027.
Regionalne novice > PomurjeVestnikpred 7 urami in 57 minutami
Slika članka
(Potopis) Danilo Ravbar s kolesom s Krasa v Prekmurje
Danilo Ravbar je rekreativni kolesar iz Vogelj pri Sežani, ki se rad odpravi na kolesarske ture po različnih koncih Slovenije. Svoje kolesarske izlete pogosto začne iz rodnega Krasa. Ena njegovih daljših tur je bila pot do Moravskih Toplic, ki je obsegala 287 km. Po poklicu je učitelj geografije, zato je kolesarjenje zanj odličen način za spoznavanje različnih pokrajin. Več na Vestnik.si
Regionalne novice > PomurjeVestnikpred 7 urami in 58 minutami
Slika članka
Futsal: Ljutomerčani spet navdušili in ugnali še Siliko
V predzadnjem, 20. krogu rednega dela prvenstva v 1. slovenski futsal ligi so bili doseženi naslednji izidi: Dobovec – Dobrepolje 7 : 0 (4 : 0), Sevnica – Bronx Škofije 2 : 4 (0 : 2), Oplast Kobarid – THE Nutrition Extrem 2 : 3 (1 : 1) in Meteorplast Šic bar – Siliko Vrhnika 4 : 1 (2 : 0). Več na Vestnik.si
Regionalne novice > PomurjeVestnikpred 7 urami in 58 minutami
Slika članka
Za čebelarje odprtih več javnih razpisov
Z včerajšnjim dnem se je odprlo več javnih razpisov za intervencije v čebelarskem sektorju, med drugim za sofinanciranje sadik medovitih rastlin, sofinanciranje zdravil ter za obnovo čebelnjakov in nakup čebelarske opreme. Razpisi bodo odprti do konca julija 2024. Več na Vestnik.si
Regionalne novice > PomurjeVestnikpred 7 urami in 58 minutami
Slika članka
Pomurski župani na obisku občin v Bruslju
Udeležili so se strokovnega obiska za občine pri Evropski komisiji v Bruslju. Več na Vestnik.si
Regionalne novice > PomurjeVestnikpred 7 urami in 59 minutami
Slika članka
Apaški kurenti rajali kar devet dni
Kulturno-turistično društvo Hudič in ježevka združuje skupino prijateljev, ki gojijo veselje do pusta in kurentov. Več na Vestnik.si
Šport > KolesarstvoEkipa24pred 7 urami in 59 minutami
Slika članka
Po Pogačarju še Roglič! Zgodovinski trenutek za izkušenega Slovenca, v Franciji začenja 'na novo'!
Slovenski kolesarski as Primož Roglič se bo danes prvič tekmovalno predstavil v dresu nove ekipe Bora-hansgrohe. Štiriintridesetletni Kisovčan bo ves teden dejaven na dirki Pariz-Nica, kjer je že slavil leta 2022. Več na Ekipa24.si
ŠportDelopred 8 urami
Slika članka
LeBron James postavil zgodovinski mejnik, bolj se je veselil Nikola Jokić
LeBron James je prvi košarkar v zgodovini severnoameriške lige NBA, ki je presegel mejo doseženih 40.000 točk. LA Lakers vseeno s porazom proti Denverju.
Slika članka
LeBron James presegel neverjeten mejnik
LeBron James je prvi košarkar v zgodovini severnoameriške lige NBA, ki je presegel mejo doseženih 40.000 točk.
Slika članka
Ignoriranje SV Slovenije v načrtih za SUC: Prikaz nesposobnosti vlade Goloba
V najnovejšem predlogu vlade, ki vodi pod taktirko Roberta Goloba, o mreži satelitskih urgentnih centrov (SUC) se je razkrila očitna in zaskrbljujoča nesposobnost ter ignoranca do potreb severovzhodnega dela Slovenije. Kljub opredelitvi petnaj...
Šport > NogometSiol.netpred 8 urami in 2 minutama
Slika članka
Real po remiju "znorel", kakšen bo odgovor zasledovalcev?
Vodilni Real Madrid je v soboto gostoval na Mestalli v Valencii. Po pol ure je že zaostajal z 0:2, še pred prvim polčasom je Vinicus Junior znižal zaostanek, v drugem polčasu pa je Brazilec poskrbel še za izenačenje in Madridu rešil točko. Najbližji zasledovalci Reala bodo na delu danes. Girona odhaja k Mallorci, ki si je v torek zagotovila nastop v pokalnem finalu. Barcelono čaka gostovanje v Bilbau, kjer je Atletico v četrtek doživel pokalni poraz (0:3). Jan Oblak bo s soigralci na Metropolitanu pričakal Betis.
RumenoCity Magazinpred 8 urami in 3 minutami
Slika članka
Rolls-Royce Arcadia Droptail: razkošje, ki je definicija umetnosti
V svetu superavtomobilov, kjer vsak detajl šteje, Rolls-Royce predstavlja novo poglavje v definiciji luksuza. Rolls-Royce Arcadia Droptail tretje vozilo iz serije Rolls-Royce Coachbuilt, je več kot le avtomobil; je umetniško delo, ki združuje brezčasno eleganco in vrhunsko obrtniško spretnost. Z inspiracijo, ki izhaja iz idilične pokrajine Arkadije in mirnih gozdov Jugovzhodne Azije, je ta avtomobil zasnovan kot "nebeški" pobeg iz vsakdanjega življenja. The post Rolls-Royce Arcadia Droptail: razkošje, ki je definicija umetnosti appeared first on City Magazine .
Regionalne novice > GorenjskaGorenjski glaspred 8 urami in 10 minutami
Slika članka
Da znamo pravilno reagirati
V življenje ogrožajočih situacijah dojenčki nimajo sposobnosti izražanja svojih potreb ali težav, zato je ključnega pomena, da starši znajo učinkovito reagirati.
ZanimivostiSensapred 8 urami in 11 minutami
Slika članka
Test osebnosti: Izberite mačko in spoznajte svoje življenjsko poslanstvo
Kaj bi morali storiti v življenju, da bi izpolnili svoj namen in počastili svoje talente?
Regionalne novice > GorenjskaGorenjski glaspred 8 urami in 11 minutami
Občina Žiri bo letos za varstvo vozačev Osnovni šoli Žiri namenila trideset tisoč evrov, zato menijo, da je krčenje varstva nerazumna in nepotrebna odločitev šole.
Regionalne novice > GorenjskaGorenjski glaspred 8 urami in 12 minutami
Slika članka
Govekar odšel, odhajajo tudi tri občine
Skupno občinsko upravo občin Gorenjske, ki jo po novem vodi Robert Zadnik, čaka nov izziv: nezadovoljne občine Cerklje, Šenčur in Preddvor nameravajo iti na svoje.
SlovenijaSlovenske novicepred 8 urami in 12 minutami
Slika članka
Marca že sejemo na prosto
Posevkov ne pozabimo zaščititi s kopreno, saj nas lahko še vedno preseneti kakšna snežna pošiljka, tudi noči so še precej hladne.
SlovenijaSiol.netpred 8 urami in 13 minutami
Slika članka
Marjan Šarec opozarja: Ostati moramo budni
Vojni v Ukrajini in Gazi, napetosti na Zahodnem Balkanu in vzpon nacionalizmov v EU nakazujejo na to, da smo v neki nemirni dobi, zato moramo ostati budni, je v pogovoru za STA opozoril minister za obrambo Marjan Šarec. Pričakuje podporo obrambnim strateškim dokumentom in ob vlaganjih v opremo in kadre napoveduje boljšo letno oceno Slovenske vojske.
Regionalne novice > Osrednja SlovenijaDomžalecpred 8 urami in 17 minutami
Mednarodni projekt Alpe Adria Knowledge Transfer (AAKT), ki se je v partnerstvu DVD Supetar z Brača na Hrvaškem, PGD Postojna, GZ Domžale in CZR Domžale s prvo fazo projekta pričel v lanskem poletju, ko se je kar sedemdeset gasilcev javne gasilske službe Občine Domžale v tedenskih izmenah usposabljalo na otoku Brač, je prešel v drugo … The post Mednarodni projekt Alpe Adria Knowledge Transfer v Domžalah appeared first on domžalec.si .