SlovenijaŽurnal24pred 10 urami in 47 minutami
Slika članka
Od danes LPP omogoča še en način plačila vožnje
Potovanja z mestnimi in medkrajevnimi avtobusi LPP je od danes mogoče plačati tudi s plačilnimi karticami.
Znanost in ITRačunalniške novicepred 10 urami in 48 minutami
Slika članka
V LPP-ju omogočili plačilo prevoznine s plačilnimi karticami
Od 28.11.2023 je na mestnih avtobusih v Ljubljani zaživel nov način plačevanja. Sedaj je poleg uporabe Urbane in Valu-ja (prej Monete) omogočeno plačilo prevoznine tudi s plačilnimi karticami Visa in MasterCard. Več V LPP-ju omogočili plačilo prevoznine s plačilnimi karticami objavljeno na Računalniške novice .
SlovenijaNova24TVpred 10 urami in 48 minutami
Slika članka
Izjava dneva: Če imate zdravstvene težave, ne glejte slike “vrha” slovenskega zdravstva
"Če imate zdravstvene težave, potem ne glejte te slike "vrha" slovenskega zdravstva. Samo še slabše bo." Tako je na omrežju X ob naslovni fotografiji zapisal Janez Janša, predsednik Slovenske demokratske stranke. Zapis se nanaša na včerajšnje sre...
SvetReporterpred 10 urami in 48 minutami
Slika članka
Bo bodoči poljski premier Tusk res najvplivnejši Evropejec leta 2024?
Najverjetnejši novi poljski premier Donald Tusk bo najvplivnejša evropska osebnost v letu 2024, je v svojem letnem izboru v torek odločil bruseljski spletni portal Politico. Na seznamu visoko kotirajo še italijanska premierka Giorgia Meloni, guvernerka ru
Znanost in ITSiol.netpred 10 urami in 49 minutami
Slika članka
Telekom Slovenije in Xiaomi s skupno donacijo društvu OnkoMan
Donacija Slovenskemu onkološkemu društvu za moške OnkoMan v višini pet tisoč evrov je namenjena ozaveščanju o pomenu preventive in zgodnjega odkrivanja raka, predvsem ozaveščanju moških o raku prebavil.
Znanost in ITRačunalniške novicepred 10 urami in 50 minutami
Slika članka
Le še 5 dni do konference Game Changer: prevzemite odgovornost za svojo prihodnost
Priča smo velikim spremembam na skoraj vseh področjih poslovanja. Proces digitalne preobrazbe dobiva nov zagon in morda bolj kot kadarkoli v zgodovini ustvarja potrebo po vključevanju novih znanj in veščin v poslovanje. Več Le še 5 dni do konference Game Changer: prevzemite odgovornost za svojo prihodnost objavljeno na Računalniške novice .
ZanimivostiMoški svetpred 10 urami in 51 minutami
Britanski igralec Hugh Grant je bil nekoč znan kot veliki ženskar, ki je rad letal od cveta na cvet.
O vlogi zaupanja pri izboljšanju odnosov na delovnem mestu – V podjetjih imajo pogosto težave s pomanjkljivo in iskreno komunikacijo, nedoslednim vodenjem, pomanjkanjem odgovornosti, fluktuacijo zaposlenih … – Zaupanje spodbuja močne odnose, krepi timsko delo in promovira pozitivno delovno kulturo preberite več »
SlovenijaN1pred 10 urami in 53 minutami
Bančna kartica je po novem lahko tudi Urbana. Dobrodošla posodobitev sistema plačevanja voženj z ljubljanskimi mestnimi avtobusi bo pot olajšala predvsem turistom. Na Ljubljanskem potniškem prometu si želijo, da bi vožnje ob bolj enostavnem plačilu pogosteje koristili tudi dnevni migranti, s čimer bi izboljšali pretočnost prometa v prestolnici.
Šport > NogometNogomaniapred 10 urami in 54 minutami
Nekdanji član francoske reprezentance, ki je leta 2000 osvojila naslov evropskega prvaka, priznava, da se nikoli ni zares počutil kot reprezentant te države.
KronikaDnevnikpred 10 urami in 58 minutami
Slika članka
#foto Reševanje z gora: ''V takih copatih še poleti ne bi upal niti na sosedov hrib''
Gorski reševalci so s Konjskega sedla rešili tujega državljana, ki je bil v popolnoma neprimerni opremi, močno podhlajen in z resnimi ozeblinami na nogi.
Regionalne novice > PomurjeVestnikpred 10 urami in 59 minutami
Slika članka
Prijaznost in osebni stik gradita zaupanje
Vsak dan smo v stiku s pošto. S pismi in paketi, ki jih ves čas prejemamo in oddajamo. Da so ob pravem času na pravem mestu, dnevno skrbi več kot 2.600 poštarjev, ki imajo zanimiv in razgiban delovnik. Več na Vestnik.si
V četrtek, 30. 11. 2023, bodo upokojenke in upokojenci prejeli višje pokojnine. Za 1,8 odstotka bodo višje tudi decembrske pokojnine. Z zvišanjem se najnižja pokojnina, ki jo prejema upravičenec s 40 leti pokojninske dobe brez dokupa, poveča na 700 evrov. Decembra bodo upokojenke in upokojenci prejeli zimski letni dodatek, januarja pa sledi 8,2 odstotna uskladitev […]
Prejšnji konec tedna je v 25-metrskem celjskem bazenu potekal Pokal mesta Celje 2023. Nastopilo je 305 tekmovalcev iz 23 slovenskih klubov in po en klub iz Bosne in Hercegovine in Avstrije. Za plavalni klub Calcit Kamnik je nastopilo sedem plavalcev pod vodstvom trenerja Mihe Potočnika. Nastopili so: Ivana Lukan, Živa Prašnikar, Iza Videc, Miha Justin, […] The post Nik Peterlin najboljši moški plavalec na Pokalu mesta Celje 2023 appeared first on modre novice .
Lepota in zdravjeNjena.sipred 11 urami in 2 minutama
Slika članka
Vladko Kreslin praznuje 70 let
"Čeprav me vsi to sprašujejo, si ga ne poskušam niti ne znam razlagati. Hvala bogu se vseh stvari ne da razložiti, kljub umetni inteligenci," o tem, da ima oboževalce v različnih generacijah, pravi Kreslin. Več na Njena.si
SlovenijaSlovenske novicepred 11 urami in 3 minutami
Slika članka
Svetovalnica: Ali sosed lahko prenese lastništvo kmetijskega zemljišča na drugo osebo, ne da bi objavil ponudbo na upravni enoti
Pravnica odgovarja na vprašanje bralke o prenosu lastništva kmetijskega zemljišča.
Lepota in zdravjeMed.over.netpred 11 urami in 5 minutami
Slika članka
Farmacevti svarijo, lahko se zgodi, da bomo primorani zapreti lekarne
Še vedno je glavna težava v tem, da je covid bistveno bolj prenosljiv kot na primer gripa, opozarja infektologinja. The post Farmacevti svarijo, lahko se zgodi, da bomo primorani zapreti lekarne appeared first on Med.Over.Net .
SlovenijaN1pred 11 urami in 5 minutami
Ob razglasitvi prejemnikov Zoisovih in Puhovih nagrad in priznanj ter ambasadorke znanosti je predsednica republike Nataša Pirc Musar poudarila, da je znanost gonilna sila razvoja, znanstveniki pa tisti, ki premikajo meje znanja in omogočajo družbeni in gospodarski napredek. Kot ključnega podpornika znanosti je izpostavila državo.
Šport > NogometŽurnal24pred 11 urami in 10 minutami
Slika članka
Žreb spojil kar štiri prvoligaše, Olimpiji in Kopru sreča obrnila hrbet
Olimpija s Koprom v osmini finala nogometnega pokala, Maribor z Radomljami.
SlovenijaŽurnal24pred 11 urami in 10 minutami
Slika članka
Srednjeročna napoved vremena: To nas čaka do naslednje sobote
"Januar bo verjetno najbolj zimski mesec, bo pa zima kar dinamična z nekoliko več padavinami, izmenjavala pa se bodo hladnejša in toplejša obdobja," v srednjeročni napovedi vremena ocenjuje Gregor Skok s portala Ciklon.