Šport > NogometŽurnal24pred 12 urami in 10 minutami
Slika članka
Žreb spojil kar štiri prvoligaše, Olimpiji in Kopru sreča obrnila hrbet
Olimpija s Koprom v osmini finala nogometnega pokala, Maribor z Radomljami.
SlovenijaN1pred 12 urami in 11 minutami
Voda v občinah Postojna in Pivka je spet pitna. Zadnja analiza vzorcev, ki so bili odvzeti v ponedeljek, je pokazala, da v njej ni več parazitov. V podjetju Kovod Postojna, ki upravlja s tamkajšnjim vodovodnim sistemom, so pojasnili, da je šlo pri vdoru parazitov v vodovodni sistem za enkratni dogodek, ki pa ni posledica nedovoljenih človeških posegov. Pitne vode na območju Postojne in Pivke zato več ni treba prekuhavati, so še sporočili.
Regionalne novice > PomurjeVestnikpred 12 urami in 12 minutami
Slika članka
(VREME) V Prekmurju bo zapihal južni veter, prihajajo deževni dnevi
Popoldne bo na zahodu oblačnost pričela naraščati, na Štajerskem in v Prekmurju bo zapihal južni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 6, na Primorskem do 10 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Več na Vestnik.si
SlovenijaSvet24pred 12 urami in 14 minutami
Slika članka
Upokojenci se bodo jutri razveselili višje pokojnine, prihaja tudi božičnica
Glavna, precej zajetna, a že dolgo pričakovana uskladitev pokojnin prihaja šele z novim letom, a bodo za vzorec višje že novembrske pokojnine. Več na Svet24.si
SlovenijaSvet24pred 12 urami in 14 minutami
Slika članka
Foto: Na Konjsko sedlo se je odpravil s čevlji, ki niso niti za na njivo
Tokrat je z območja Julijskih Alp reševalce na pomoč poklical podhlajen planinec Več na Svet24.si
SlovenijaDružinapred 12 urami in 15 minutami
Že čez nekaj dni bo tu adventni čas, ki prinaša pričakovanje, upanje in priložnost za duhovno rast. Tednik Družina zato ponuja dragoceno vsebinsko novost: adventno prilogo Podarim ti Luč.
SvetReporterpred 12 urami in 15 minutami
Slika članka
Iz Bruslja prihaja 100 milijonov evrov za odpravo posledic poplav; naslednje leto še 300 milijonov
Evropska komisija je danes odobrila izplačilo 100 milijonov evrov predplačila iz solidarnostnega sklada EU za obnovo po avgustovskih poplavah v Sloveniji. Preostanek od 400 milijonov evrov, za kolikor je zaprosila Slovenija, bo predvidoma izplačan prihodn
Regionalne novice > PomurjePomurske novicepred 12 urami in 21 minutami
Nova lokacija od 1. decembra naprej “Po več kot 27 letih se TIC Moravske Toplice v želji po napredku, izboljšanju naših storitev ter boljše dostopnosti seli v nove poslovne prostore na Kranjčevo ulico 8 v Moravskih Toplicah (Bike center Moravske Toplice), kjer bomo z delom začeli predvidoma v petek, 1. decembra 2023,” so včeraj preko […]
SlovenijaSlovenske novicepred 12 urami in 22 minutami
Slika članka
Na to smo dolgo čakali: LPP uvedel plačevanje s plačilnimi karticami
Vozovnica tako kot doslej stane 1,3 evra, brezplačno prestopanje pa ostaja ugodnost imetnikov Urbane.
Regionalne novice > SavinjskaNovice.sipred 12 urami in 23 minutami
Iz Slovenske Bistrice poročajo o izjemnem uspehu, ki so ga dosegle plesalke tamkajšnjega Plesnega studia Plohl. Minulo nedeljo, 26. novembra, so na svetovnem prvenstvu v umetniškem dvoranskem plesu v Češkem Liberecu osvojile kar dva naslova svetovnih prvakinj. Plesni studio Plohl iz Slovenske Bistrice so zastopale plesalke Nastja Zacharias, Nika Zalokar, Barbara Čičak, Simona Smolar, Vesna […] Prispevek Bistriške plesalke Slovenijo in Slovensko Bistrico zavihtele na svetovni plesni vrh je bil objavljen na Novice.si .
Očesni center Preskar, zasebni medicinski center zakoncev Petra in Andrejke Preskar iz Novega mesta, v katerem celostno poskrbijo za oči in dober vid, deluje že 18 let. Sedež podjetja je v Novem mestu, svoje storitve pa nudijo tudi v poslovalnicah po Sloveniji: v Ljubljani, Ribnici in v Kočevju. preberite več »
Regionalne novice > GorenjskaGorenjski glaspred 12 urami in 24 minutami
Slika članka
Medoviti jubilej
Nedavno je v krogu najbližjih častitljivo okroglo obletnico, devetdeseti rojstni dan, praznoval marljivi ljubiteljski čebelar Franc Zorman iz Cerkelj.
SlovenijaSiol.netpred 12 urami in 25 minutami
Slika članka
Klokočovnikova pogodba s celjsko bolnišnico nična: "Očitno me nekdo želi ustaviti"
Ministrstvo za zdravje ugotavlja, da je pogodba med družbo Kardio Klokočovnik in celjsko bolnišnico, ki je bila sklenjena decembra lani, nična. Kirurg Tomislav Klokočovnik je začel operacije izvajati junija, ko je ministrstvo ugotovilo, da zdravnik potrebuje dovoljenje za bolnišnično dejavnost, pa je kirurg moral nehati delati, poroča časnik Delo.
ZanimivostiSiol.netpred 12 urami in 26 minutami
Slika članka
Čarobni advent na Hrvaškem
V prazničnem duhu se Hrvaška odene v čarobne luči, ustvarjajoč edinstveno vzdušje adventnega pričakovanja. Mesta kot Zagreb, Zadar, Varaždin, Šibenik, Dubrovnik, Opatija in Pula pripravljajo bogat program, ki združuje tradicijo, kulturo in zabavo. Od prazničnih sejmov do glasbenih koncertov, družinskih dogodkov in okusnih dobrot, adventna doživetja na Hrvaškem vabijo vse generacije, da uživajo v toplini skupnih trenutkov vse do začetka novega leta. Več informacij o dogodkih najdete na uradnih spletnih straneh posameznih mest.
Regionalne novice > Osrednja SlovenijaDomžalecpred 12 urami in 27 minutami
Podjetje Avto center Kosec je prodajalec in uraden serviser vozil za znamko Opel. Ker v podjetju verjamejo, da so ključ vsakega uspešnega podjetja zaposleni, se s skupnimi močmi trudijo, da bi se vsak v njihovem kolektivu počutil dobro. Spodbujajo možnost izobraževanja in nagrajevanja dobro opravljenega dela. V svoj kolektiv vabijo novega sodelavca za delovno mesto: … The post Iščete redno zaposlitev? Avto center Kosec zaposli novega sodelavca! appeared first on domžalec.si .
Regionalne novice > GorenjskaGorenjski glaspred 12 urami in 28 minutami
Vodice – Vodiški občinski svet je na novembrski seji sprejel predlagani osnutek proračuna za leto 2024, ki predvideva 4,9 milijona evrov prihodkov in 5,6 milijona odhodkov, od tega blizu dva milijona tekočih; 2,2 milijona evrov je tekočih...
SlovenijaNova24TVpred 12 urami in 28 minutami
Slika članka
Hrvati razkrili, kje si bo Aleksander Čeferin gradil vilo
Aleksander Čeferin, redni obiskovalec Zavale na sončni obali otoka Hvar, kjer je njegova žena Barbara lastnica nepremičnine, naj bi se, kot poroča Slobodna Dalmacija, lotil novega gradbenega projekta bližje morju. Otok Hvar je še vedno v središču ...
Šport > NogometNogomaniapred 12 urami in 28 minutami
Mednarodni odbor za nogometna pravila (IFAB) želi v čim krajšem možnem času uvesti novost - oranžni karton.
Zaradi slabe vremenske napovedi bo prireditev Prižig lučk in pozdrav Čarobnemu decembru na Ravnah ta petek, 1. decembra 2023, prestavljena. Preberi članek: Prižig lučk in pozdrav Čarobnemu decembru na Ravnah prestavljen na portalu Koroške Novice .
Šport > Zimski športiŽurnal24pred 12 urami in 30 minutami
Slika članka
Superzvezdnik smučarskih skokov še vedno brez mesta v ekipi
Eisenbichler izpadel tudi za Lillehammer, slovenska peterica ista kot v Ruki.