Lepota in zdravjeCosmopolitanpred 11 urami in 29 minutami
Slika članka
"Med naju se je prikradel nekdo tretji ... a to ni bila druga ženska" (srce parajoča izpoved)
"Vzame ti osebo, ki jo ljubiš in jo zamenja s čustveno pošastjo. Z nekom, ki ga ne prepoznaš. In ki več ne prepozna tebe – osebo, ki jo skuša rešiti. Namesto tega zdaj predstavljaš grožnjo. Si sovražnik."
Regionalne novice > Osrednja SlovenijaDnevnikpred 11 urami in 30 minutami
Slika članka
#foto Od danes na ljubljanski avtobus tudi s plačilno kartico
Na avtobusih Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) lahko od danes plačujete tudi s plačilnimi karticami Visa in Mastercard. Vozovnica  še naprej stane 1,3 evra, brezplačno prestopanje pa ostaja omejeno na uporabnike Urbane.
V soboto, 25. novembra, je bilo v Kapelah noro! Za to so seveda poskrbeli gostitelji – Turistično društvo Kapele – sekcija Kapelski krampusi. preberite več »
Šport > KošarkaSiol.netpred 11 urami in 30 minutami
Slika članka
Košarkarja Olimpije Matkovića doletela posebna čast
Košarkar ljubljanske Cedevite Olimpije, Karlo Matković, je bil izbran za najkoristnejšega igralca (MVP) meseca. Matković je celoten november dokazoval prevlado na igriščih, poleg tega, da je mesec končal na vrhu statistične kategorije vrednotenja, si je nagrado zaslužil tudi s svojim prispevkom k uspehu ekipe. Iz Stožic pa medtem sporočajo, da so prekinili pogodbo s Seanom Armandom.
AvtomobilizemAvto Magazinpred 11 urami in 30 minutami
Slika članka
To je novi Dacia Duster, ki bo na ceste zapeljal prihodnje leto! Kaj pa cena?
Dacia je predstavila novega Dusterja, enega najbolje prodajanih športnih terencev v Evropi. Z novo generacijo prihajajo tudi hibridni motorji, a pomemben element, ki loči Dusterja od drugih, ostaja ...
SlovenijaSlovenske novicepred 11 urami in 30 minutami
Slika članka
Jennifer Lopez in Ben Affleck ujeta na neobičajnem kraju: kaj to pove o njunem zakonu
Z obnašanjem sta Ben Affleck in Jennifer Lopez je zanikala govorice, si se širijo o njuni zvezi.
Lepota in zdravjeAktivni.sipred 11 urami in 30 minutami
Slika članka
3 najboljše vadbe, ki vam lahko pomagajo pri kakanju (in 2, ki se jim morate izogniti)
Vadba vašemu telesu naredi marsikaj dobrega. Pomaga vam lahko, da se počutite močnejše, hitrejše in preprosto boljše v vsakdanjem življenju. In morda celo pomaga pri vsakodnevnem obisku stranišča.
Lepota in zdravjeMaxximum portalpred 11 urami in 30 minutami
Ali ste se kdaj vprašali, zakaj je ketogena dieta postala ena izmed najbolj priljubljenih prehranskih trendov našega časa? S...
RumenoGovori.sepred 11 urami in 30 minutami
Slika članka
Zlato mleko znižuje krvni tlak, uravnava prebavo in krepi imunski sistem, pripravite pa ga v 10 minutah
Zlato mleko je starodavni napitek, ki ima številne ugodnosti za telo, njegova priprava pa je izjemno hitra in enostavna.
Regionalne novice > PodravjeLokalec.sipred 11 urami in 30 minutami
94-letna ženska se je znašla v veliki stiski. Njen 91-letni mož je bil pred dnevi nameščen na Oddelek za psihiatrijo UKC Maribor. Danes so ga, kot nam je zaupala njuna znanka Melita, ki nas je kontaktirala, odpustili v domačo oskrbo, a žena zanj ne more skrbeti, sorodnikov pa nimata. Obrnili smo se na CSD Maribor, kjer nam je direktorica […]
RumenoeNavtikapred 11 urami in 31 minutami
Kdo bi si predstavljal, da je to mogoče. Orka je dejansko botrovala k potopitvi jadrnice. Konec meseca oktobra se je zgodila nenavadna nesreča. V gibraltarski ožini je orka napadla jadrnico in jo tako močno poškodovala, da se je potopila. Poljsko podjetje Morskie Mile, ki oddaja plovila, je na svoji spletni strani objavilo novico, ki bo marsikaterega navtika presenetila. Jadrnico Grazie Mama II so kot vsak teden oddali svoji stranki. Posadka je odplula iz matične luke. V Gibraltarski ožini so do njih priplavale orke, kiti ubijalci. Začeli so udarjati v jadrnico. Večino udarcev je bilo usmerjenih v list krmila. Napad je trajal neverjetnih 45 minut. Prišlo je do poškodbe trupa in v jadrnico je začela vdirati voda. Kapitan jadrnice je poklical reševalce, ki so prišli do mesta napada, privezali jadrnico in jo začeli vleči proti pristanišču Tanger Med v Maroku. Žal jim ni uspelo, Le nekaj navtičnih milj pred vhodom v pristanišče je v jadrnico vdrla takšna količina vode, da se je potopila. Posadka je nesrečo preživela brez poškodb.
ZanimivostiSensapred 11 urami in 32 minutami
Slika članka
GLIFOSAT je (zlo)glasen ubijalec - Ga bo Slovenija ukinila?
V medijih se pojavlja vse več informacij o pesticidu imenovanem glifosat - glavni učinkovini herbicida imenovanega Roundup, ki velja za najbolj uporabljen herbicid na svetu. Slovenska vlada trenutno razpravlja o prihodnji uporabi herbicida.
Regionalne novice > GorenjskaGorenjski glaspred 11 urami in 33 minutami
Slika članka
Veliki malček
Monticello (1362 m n. m.) – Vrh s skromno višino, ki s svojo lego in obliko nagradi z lepim razgledom na čudovite Karnijske Alpe. Malček med samimi visokimi.
AvtomobilizemAvto fokuspred 11 urami in 34 minutami
Volkswagen je ena izmed tistih znamk, ki so tako znane, uspešne in velike, da si težko predstavljamo, da bi se lahko znašle v resnih težavah. Kljub temu že več mesecev po malem prihajajo signali, da prodaja, predvsem električnih avtomobilov, ne po...
Regionalne novice > GorenjskaGorenjski glaspred 11 urami in 35 minutami
Slika članka
Kmet bolj zaupa svetovalcu kot uradniku
Na posvetu javne službe kmetijskega svetovanja na Bledu so ugotavljali, da predlog, po katerem bi službo izpod okrilja kmetijsko-gozdarske zbornice prenesli neposredno pod kmetijsko ministrstvo, za kmeta ni dober, saj kmet bolj zaupa kmetijskemu...
Slika članka
V Radljah ob Dravi je neznanec vlomil v trgovino
Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v  zadnjih 24. urah prejeli 243 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih. 15 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 23 s p...
Regionalne novice > GorenjskaGorenjski glaspred 11 urami in 38 minutami
Slika članka
Zaščita v torbici
V zadnjem času so pogoste novice o napadih na osebe, zato je vprašanje o varnosti na mestu.
ŠportEkipa24pred 11 urami in 38 minutami
Slika članka
Kdo je nova lastnica Dončićevega Dallasa? Vredna je 33 milijard, prihaja iz Izraela, ukvarja se z ...
Mark Cuban se je dogovoril za večinsko prodajo moštva iz lige NBA Dallas Mavericks. Več na Ekipa24.si
ZanimivostiMoja letapred 11 urami in 39 minutami
Slika članka
Z novembrom višje pokojnine
V četrtek, 30. 11. 2023, bodo upokojenke in upokojenci prejeli višje pokojnine. Za 1,8 odstotka bodo višje tudi decembrske pokojnine.
SlovenijaŽurnal24pred 11 urami in 39 minutami
Slika članka
Preplah na ljubljanski osnovni šoli, učenko naj bi vabil v avto
Starši OŠ Kolezija so dobili obvestilo, da naj bi nekdo mlajšo učenko vabil v avto.