ZanimivostiStyle.over.netpred 5 urami in 46 minutami
Slika članka
Kaj vas dokazano dela privlačne pri nasprotnem spolu?
Ni vse v videzu ... The post Kaj vas dokazano dela privlačne pri nasprotnem spolu? appeared first on Starševski Čvek .
Lepota in zdravjeCosmopolitanpred 5 urami in 46 minutami
Slika članka
Harry in Meghan sta si končno privoščila počitnice in na Instagramu smo našle njune FOTKE 🤯
Končnoooooo! Po letih skrivanja za visokimi zidovi sta si Harry in Meghan končno dala duška.
KronikaN1pred 5 urami in 49 minutami
Avstrijska policija preiskuje 17 najstnikov, ki naj bi lani več mesecev spolno zlorabljalo 12-letnico. Nekateri osumljeni, med katerimi je 12 mladoletnih, naj bi žrtev tudi posilili in spolne zlorabe snemali ter jih delili med seboj. Dekle je o zlorabah oktobra lani obvestila svojo mater, trenutno pa zanjo skrbi center za zaščito žrtev.
ZanimivostiSensapred 5 urami in 50 minutami
Slika članka
POHITITE! Sensa vikend v Bohinju: NAJ ME VODI MOJA DUŠA (Soul Reading z Manico Žmauc)
Pridružite se nam na marčevskem Sensa vikendu Naj me vodi moja duša z intuitivno empatinjo Manico Žmavc in holistično terapevtko Božico Županić.
ZanimivostiSvet24pred 5 urami in 51 minutami
Slika članka
Okrepite si imunski sistem s suhimi marelicami
Tudi vi obožujete suhe marelice, pa se jim izogibate zaradi sladkorja? Naj vam povemo, da imajo suhe marelice veliko pozitivnih lastnosti na naše zdravje, preverili pa smo tudi, kako nam lahko škodujejo. Več na Svet24.si
Regionalne novice > PomurjeVestnikpred 5 urami in 52 minutami
Slika članka
Na Osnovni šoli Križevci s knjigami spodbujali prijateljske odnose
Na Osnovni šoli Križevci so izvedli projekt bralnica, poslušalnica, ustvarjalnica, klepetalnica učencev 1. in 5. razredov. Več na Vestnik.si
ŠportDelopred 5 urami in 52 minutami
Slika članka
Neverjeten razplet tekme v Lahtiju
Finska smučarska tekačica Krista Pärmäkoski po sušnih šestih letih spet zmagala v svetovnem pokalu. V cilju tudi Anja Mandeljc in Miha Ličef.
SlovenijaNova24TVpred 5 urami in 55 minutami
Slika članka
[Video] Zver: Potrebujemo konkretno podporo kmetom, ne pa novih bremen
Evropski parlament je v tem tednu sprejel zakonodajo o obnovi narave. Materija zakona je naletela na številne kritike, zaradi česar ga Evropska ljudska stranka ni podprla. Danes je svoj glas pojasnil poslanec dr. Milan Zver, ki pravi, da je spreje...
Gregor Maljevac, duhovnik, pesnik Rojen 2. marca 1734 na Perudini (pri Vinici), umrl 29. januarja 1812 v Varaždinu preberite več »
Ob poplavah avgusta lani so Kamniška Bistrica in drugi vodotoki v naši občini na brežine, v struge in okolico naplavili veliko materiala in naplavin. Občina Domžale v sodelovanju s krajevnimi skupnostmi v soboto, 9. marca 2024, s pričetkom ob 9. uri pripravlja čistilno akcijo, predvsem čiščenja okolice brežin in odstranjevanja naplavin ob Kamniški Bistrici in drugih vodotokih. […]
Šport > NogometNogomaniapred 5 urami in 59 minutami
Trener Maribora Ante Šimundža je pred tekmo proti Domžalam priznal, da novinec v ekipi Etienne Beugre še ni nared za debi v slovenskem državnem prvenstvu.
ZanimivostiSensapred 6 urami in 1 minuto
Slika članka
3 znamenja, ki se pogosto ujamejo v toksična prijateljstva
Toksična prijateljstva so veliko bolj pogosta, kot bi si želeli.
SlovenijaDemokracijapred 6 urami in 3 minutami
Piše: Peter Jančič (Spletni časopis) O umiku dodeljevanja dodatnih kolektivnih narodnostnih pravic Srbom, Hrvatom, Bosancem, Albancem iz Kosova in Makedoncem bo v ponedeljek državni zbor glasoval na začetku seje. Glasovanje o umiku je zahtevala opozicijska SDS Janeza Janše. A malo verjetno je, da bi SDS uspelo ustaviti vladajoče pri dodeljevanju predvolilni daril svojim možnim volivcem. Kot […] The post Čisto predvolilno: levica spet deli manjšinske pravice narodom nekdanje SFRJ appeared first on Demokracija .
SlovenijaDemokracijapred 6 urami in 7 minutami
Piše: Peter Jančič (Spletni časopis) “Ker se državna tožilka po napadu nanjo in na njeno družino ne želi osebno še dodatno izpostavljati, smo se na vrhovnem državnem tožilstvu v soglasju z okrožnim državnim tožilstvom v Kopru odločili, da njene identitete zaenkrat na tožilstvu ne bomo razkrili.” Tako mi je iz vrhovnega tožilstva Erika Repovž odgovorila na vprašanje, […] The post Policija: Ni znakov, da gre za nameren napad na tožilko; njene identitete nočejo razkriti appeared first on Demokracija .
Regionalne novice > PodravjeLokalec.sipred 6 urami in 7 minutami
V 103. letu starosti je v petek umrla ameriška oblikovalka in modna ikona Iris Apfel, med drugim znana po svojem ekscentričnem modnem slogu, poročajo tuje tiskovne agencije, ki se sklicujejo na obvestilo na njenem profilu na družbenem omrežju Instagram. Oblikovalka, ki je samo sebe označila za geriatrično starleto, je bila znana po kratkih belih laseh, […]
ZanimivostiSiol.netpred 6 urami in 7 minutami
Slika članka
Dunajska policija v zvezi s spolnimi zlorabami 12-letnice preiskuje 17 najstnikov
Dunajska policija v zvezi z lanskimi večmesečnimi spolnimi zlorabami 12-letnice, ki naj bi vključevale posilstvo in pornografsko prikazovanje zlorab, preiskuje 17 najstnikov, med katerimi je 12 mladoletnih, so v petek sporočile avstrijske oblasti. Dva osumljenca še nista stara 14 let, zato ju ni mogoče kazensko preganjati, dva pa policija še išče.
SlovenijaSvet24pred 6 urami in 11 minutami
Slika članka
Študij farmacije kmalu tudi v Mariboru
Medicinska fakulteta ter fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Mariboru pripravljata nov študijski program farmacija. Vlogo za akreditacijo takšnega interdisciplinarnega enovitega magistrskega študijskega programa druge stopnje je ta teden potrdil senat univerze, nato gre k Nacionalni agenciji RS za kakovost v visokem šolstvu. Več na Svet24.si
SlovenijaDemokracijapred 6 urami in 11 minutami
Piše: Moja Dolenjska Včeraj je začela veljati novela zakona o osnovni šoli, ki je skoraj neopazno ukinila podaljšano bivanje in namesto njega prinesla nov način bivanja otrok v šoli po pouku, to je koncept razširjenega programa (RAP). Spremembe bodo veljale že naslednje šolsko leto. Razširjeni program v osnovnih šolah je do zdaj obsegal podaljšano bivanje, […] The post Novela zakona o šolstvu ukinja podaljšano bivanje in uvaja nadomestke – kje bodo dobili kader? appeared first on Demokracija .
KronikaDemokracijapred 6 urami in 12 minutami
Piše: Moja Dolenjska Avstrijo pretresa nov primer migrantskega nasilja, ki je brez besed pustil tudi tamkajšnje najbolj izkušene kriminaliste. Več migrantov naj bi namreč več mesecev skupinsko posiljevalo 12-letno Avstrijko. Po poročanju avstrijskih medijev je sodelovalo do osem storilcev, med katerimi so bili večinoma mladoletniki. Ti so več mesecev skupinsko posiljevali Dunajčanko, ki je v […] The post Skupina migrantov naj bi več mesecev posiljevala 12-letnico appeared first on Demokracija .
Šport > NogometNogomaniapred 6 urami in 13 minutami
Anton Žlogar s svojim začetkom na klopi Mure ne bo more biti zadovoljen. Prekmurci so na dveh tekmah proti ekipama, ki sta nižje na lestvici, osvojili le eno točko.